Varning för grovt språk!

Tränade axlar idag, orkade ingenting. Trodde först att jag ätit för dåligt o tiggde till mig sportdryck av Henke på TK. Det hjälpte inte, det var smärta i axlarna som hämmade styrkan. Vanligtvis brukar värken avta o styrkan komma smygande allteftersom kroppen blir varm. Nu gjorde allt bara ont, förra passet blev det en 12a på 40 kg o 5a på 50 i stående hantelpress. Idag hände ingenting, siktade på 5,5 eller helst 6a på 50 men det blev en säker nolla.
Efteråt var behandlingen hos Pelle en mardröm. De större muskelgrupperna som traps o lats var mjuka efter förra omgången, men alla småmuskler i axeln kändes som fiolsträngar o bjöd på gött motstånd i stretchövningarna. Skrek som en gris men bokade ny tid redan till torsdag, skam den som ger sig.

IMG_7666.jpg

En arbetskompis till mig, Micke, hade en spelning på Röde Orm MC o messade den här bilden. Planerade att åka dit o kolla hans band men jobb kom i vägen.
Är inte 100% säker på liknelsen men faktum är att man får en dubbelt så bra hoj till halva priset om man köper Japanskt. Lika förbannat kör jag HD utan att tveka. Numer även Victory, som står sig bättre i jämförelse.

Idag blev det 35 nya medlemmar registrerade i Tibro. 2 dagar kvar att boka sig på kanonpris o allt fler hör av sig, superkul. Kommer sätta ihop ett tävlingsteam för Gym22, detaljer kommer, men det viktigaste är att de som tävlar för gymmet är goda ambassadörer med ödmjuk inställning o självdistans. Världsmästare o divor göre sig icke besvär.