Tar sig i Töreboda.

Börjat fylla på 2a våning i Töreboda m maskiner, Master serien ser imponerande ut, ska bli skoj o testa om grejorna håller vad de lovar.
På fre kommer maskiner till bottenplan från CL fitness o vi har annons ute i lokaltidningen på tor, sista helgen att förboka sig för medlemskap.

bild 1.JPG

Satte upp spottar över speglarna o målade listerna svarta i "fingymmet" på 22 i Tibro igår.

bild 2.JPG

I spegelbilden syns en ganska stor, tom yta. Det utrymmet har vi sparat för 2 nya maskiner som är beställda från CLfitness.

bild 3.JPG

Avslutade kvällen med att leda ett boxpass. Förbannat jobbigt att gapa på folk o samtidigt spela oberörd, när man egentligen vill lägga sig i fosterställning med en syrgastub i armarna. Måste börja köra kondition.
Efter uppvärmningen blev det lättare. Gick mest omkring o skrek uppmuntrande kommentarer, såsom: vaf-n håller du på med?!! Hon ska ha en smäll så hon hjular ut ur lokalen om hon inte duckar!! etc.
Flickorna såg livrädda ut, de kanske inte är vana vid "positiv förstärkning"?

bild 4.JPG

Det sista som hördes innan jag åkte till Töreboda igår morse var Lillafrugans elaka gnägg när hon pillade på telefonen, misstänker att hon bloggat ngt taskigt men vägrar av princip att läsa.