Hur gick det här till?

Vår rörelse har av Sveriges 72000 företag utsetts till ett av de 500 framgångsrikaste och därför av Tillväxtverket ombetts att delta i en undersökning med syfte att snabbt och effektivt identifiera förbättringsområden för hållbart företagande, för tillväxt, som arrangeras på uppdrag av Tillväxtverket, med projektnamnet "Behovsanalys i Tillväxtföretag"
> Analysen genomförs via en webbenkät (Indikatoranalys) där företagsledning och medarbetare utvärderar sitt företag utifrån väl beprövade ledningsprinciper för kvalitet och miljö kompletterat med ett avsnitt om kundvärdebaserad innovationsledning.

Fattade ingenting, ringde upp projektledaren o frågade om de verkligen skickat till rätt adress (eller om det är 500 av 72000 företag drivna av en TVgladiator som varit urvalet). Vi har från 2007 till 2012 haft en stabil utvecklingskurva o under perioden ökat 100% i de tre områdena tillväxt, resultat o omsättning, vilket kvalificerar oss.

image-1.jpeg

> Kommer ni ihåg den här bilden? Fredrik på MellansvenskaIndustriprodukter, som bjöd in mig, berättade att det rådde stor skepsis kring min person o varför jag skulle hålla föredrag på Rotary. Gjorde nog lite intryck på dom för i veckan blev jag invald o fick erbjudande om medlemskap där. Har efter noga övervägande beslutat mig för att tacka ja.
Grymma vuxenpoäng, är egentligen alldeles för ung, det är ju bara farbröder som är medlemmar. Själv har jag ju bara fyllt 22, 2 ggr.

Nu blir det morgonpromenad i gnistrande solsken -13 grader. Sedan till lokal på "hemlig ort" för ev gym. Efter det möte hos en arkitekt i Skövde för att rita på en 1000m2 lokal som ska bli gym i höst, på en annan ort. Kvällen avslutas m träning i Tibro o jobb i Töreboda.
Just det! Igår var jag ute o körde Dnepr, besökte Ka(c)kel Anders o Izor. Blev 7 mil i -7 grader o jag tvingade nog upp Ursula i närmare 100 km/h i nedförbackarna (hastighetsmätaren slog som galen mellan 80-120). Frös lite om fingrarna i slutet, heja Richa.