Varför så taskig?

Har fått höra att jag ofta är dum mot Jonas här, yeh right!
För mångamånga år sedan for jag omkring o flexade vilt på modeshower o andra evenemang (vägrar ta s-ordet i min mun) o hade ofta med mig Jonas som bodyguard.
Vid ett tillfälle, Ladies evening i Skövde, tror det var högskolan som arrangerade, blev jag ärrad för livet (i själen) av hans svek.

Anade oråd redan vid ankomsten, killarna som serverade var näck, sånär som på fluga o några tunna lager plastfolie runt höfterna.
Skitsamma, ut o flexade levern ur kroppen, jubel o applåder, upp på långbordet o avslutade m några krabbor. In backstage, tog pengarna o skulle precis dra när ett erbjudande dök upp.

1000 spänn om jag tar en dusch m ryggen mot publiken? Kom ihåg att detta var på den mörka medeltiden, jag var fattig o 1000 spänn motsvarade lätt 100 000 i dagens penningvärde, ca.
Det var en liten uppblåsbar bassäng med två stegar bredvid, en kille m varmvatten i en vattenkanna, på varje stege.

Lokalen var stor, bassängen långt från publiken o det är väl inget farligt att visa röven, tänkte jag drog en handduk runt midjan för att duscha.
Dessutom litade jag till 100% på Jonas, vi hade gjort många vaktpass i dörren på stökiga krogar, han hade aldrig vikit ner sig.

Går ut, ställer mig i barnpoolen m ryggen åt publiken o börjar duscha.
Hör ett högt skrik över tumultet o kikar förskräckt över axeln. En skogstokig tjej har satt fart, med siktet inställt på min röv.
Hon springer med händerna, i rövhöjd, framför sig o masserar skinkorna redan i luften.
Jag vrålar i falsett på Jonas o får syn på honom, dubbelvikt av garv, pekandes på mig. Förstår att det är kört o retirerar. Springer som en mäla, framåthukad, mot köket med händerna för skrevet.

Serveringskillarna hjälper till att barrikadera dörren för nu har mobben vädrat blod o försöker tränga sig in i köket.
Jag får mina surt förvärvade pengar o flyr ut bakvägen, till bilen som Jonas kört fram. Rivstart iväg, det blev en väldigt tyst resa hem den kvällen, litar aldrig mer på Jonas.

bild.JPG

Ibland behövde vi vara 2, då hoppade Jonas in. Här från Dinners i Götene, bild från lokaltidningen, känner ngn igen fånen i bakgrunden?