Äventyret fortsätter.

Erika på Swedishfitness ville ha en formbild inför Nanoxfotningen nästa vecka. Sa att fotoshopbudgeten var låg. Har långsamt smugit mig ner i fett% genom att ligga lite lägre på kalorier under dagarna o äta på under kvällen då suget kommer. Många små måltider gör att jag blir mätt på små portioner, har inte varit hungrig en minut. Håller förbränningen uppe genom att äta mer på vilodagarna, varannan till var fjärde dag.
Har tagit bort godis helt förutom mörk choklad o rostade nötter på vilodagar.

bild 1.PNG

Är skönt att Swedishfitness tagit över Nanoxagenturen, de vill att man ska vara fullsponsrad (kläder o kosttillskott) men eftersom jag har avtal m Nanox känns det fel att byta till UltimateNutrition (som Swedishfitness distributerar), för att få bättre villkor i form av resor o fotningar. Been there, done that, så att säga. Men nu kanske det blir av igen.

bild 2.JPG

Cool t-shirt! Dock inte BetterBodies.
Äventyrsveckan i Dalsland fortsätter, idag blir det olika samarbetsövningar som tex flottbygge, underhållande för mig, karaktärsdanande o lärorikt för kidsen. Kan lova att vi kommer få konflikter att reda ut o lära känna oss själva genom.
Har så mycket roliga bilder på kaos ungarna skapat sig själva men oxå rett ut (m lite vuxenstöd) o vuxit i, kan tyvärr inte lägga ut ngt där ansikten syns.