Bloggen är en diktatur, jag är Dick.

Blev en miss igår ang. överlevnadsarmband, kostar 200 plus frakt, fortfarande löjligt billigt o j-vligt macho. Jag beställde ett helt gäng o kom lite billigare undan, tänkte ge bort några, bl.a. till mina söner Tim o Lucas. Eller hjärnblödning o hjärtinfarkt som jag kallade dom när de var yngre o lite "livligare". Måste ta hand om familjen när epidemin kommer, köp ett eller stå där i skogen, hungrig o frusen utan material att bygga vindskydd, alla du någonsin känt vill tugga på dig…

Det här är Robert, som tillverkar armbanden, varje dag han överlever är ren tur.

bild 1.JPG

Nytt kosttillskott från Nanox!
Ska tas på fastande mage, gjorde så o gick i ide.
Fick en provkartong o tog 3 kapslar före frukost, kände mig lite orolig i magen, tog morgonpromenad o sedan tåget till Stockholm för att komplettera inspelningen av Fångarna på fortet (trashtalkade bla Magnus Hedman fett). Hade sovit extremt dåligt men vågade inte blunda på tåget, kände mig åksjuk.
Tog ytterligare 3 kapslar innan mat o körde ett snabbpass på Metro innan tåget tillbaka hem.
Hade panik på hemresan, mådde extremt illa o var livrädd för att behöva kräkas. Har inte gjort det på närmare 20 år (plåtmage, när andra har maginfluensa lägger jag en rökare eller två o sedan är det bra med det) men vill minnas att jag är väldigt högljudd o låter som en blandning mellan brunstig älgtjur o skadeskjutet vildsvin. I sådana här lägen är det extremt jobbigt att vara en "offentlig person", vilken random kille som helst skulle kunna lagt en pizza på toa o försvunnit i anonymitet, det är värre när Hero ropat på Ulrik så halva tåget fått tinnitus.
Hursomhelst, klarade mig hem men sov inte en blund på natten, kände mig febrig o mådde illa. Ringde jobbet på morgonen o fixade ledigt pga maginfluensa. Sov bort dagen o började nästkommande dag m 3 kapslar o fick en välbekant känsla i magen, tog inte fler o det gick över.
Igår tog jag alla kapslar direkt EFTER mat o känner inga obehag alls, ingen effekt heller men det är nog för tidigt, utvärdering kommer.

bild 2.JPG

Har faktiskt lite förväntningar på den här produkten! Det är ju inte sockerpiller iallafall, det kan min mage vittna om.
Nanox har ju Androx Q12, enda prestationshöjande kosttillskottet, förutom kreatin, jag testat.
Har över 30 års träningserfarenhet o närmare 20 år av fullsponsring på kosttillskott, jag har testat det mesta. På 90-talet fanns kosttillskott som idag är dopingklassade, bl.a. Androstenedione som skulle vara en prohormon. När den förbjöds kom NorAndrostenedione o när den förbjöds kom Nor17Androstenedione, ända tills hela klabbet togs bort. Obegripligt, var rena dyngan, dyrt (för osponsrade) o utan ngn som helst förbättring av styrka, uthållighet eller vikt. Samma sak m Tribulus, Tribestan etc. helt effektlöst. Eftersom jag i grunden har en mkt kritisk inställning till hela branschen tror jag mig slippa div placeboeffekter men av Androx Q12 blir jag lite piggare, får tryck på träningen o ser vaskulärare ut. Har inte hört ngn som provat säga annat, än.
En sak till, är nästan aldrig inne på min egen blogg men såg att en av mina mejladresser ligger ute. Kollar den sällan men försökte svara på lite mejl igår, vet inte om jag fick iväg några. Stressad, HATAR datorer. Tryckte febrilt på "send" så några kan ha fått 20 svar, eller inga. Hursomhelst blir det många mejl o att svara tar tid, vilket jag har ont om, så lägg inte ner ngn tid/energi på att skriva till mig. Bloggen är en envägskommunikation där mitt ord är lag, det är skönt att få vara oemotsagd.
Vet inte hur adressen hamnade där, har inte godkänt det, bad Body om att ta bort den. Den kanske redan är borta, borde kunna ta bort den själv annars men har glömt mitt lösenord. Förbannelse.