TACK!!!!!!

Hämtade ut en ny Victory på Lugnets MC, Borås, i torsdags, lycklig som ett barn på julafton. Har väntat länge på delar o ombyggnation.
I fredags (igår) bar det iväg på premiärtur till Balls Choppers i Stockholm m Roadriders Landskrona o Longdistance. Checkade in på hotell, åt, duschade o vidare till klubben för fest. Tillbaka till rummet, sov ett par timmar. Frukost o sedan vidare hem på morgonen för jobb lör em. Tränade axlar i Skövde på kvällen, såg en film, skrev journaler o börjar bli rätt mosig nu.
Imorgon bitti åker vi till Liseberg, kommer ta större delen av dagen. På söndagskvällen blir det väl städ på klubben, ska försöka hinna träna rygg innan.

bild 1.JPG

Så grymt skön, känns som en moppe jämfört m HardBallen (den stoora Victoryn).
"Gladiator Edition", mkt special på den här hojen. Tack till Lugnets MC för allt jobb o till Victory Motorcykles, mkt generöst.

bild 2.PNG

Stannade o tankade på vägen hem, det var blött o jävligt men jag slapp regnet.
Har fått reg.skylten sidmonterad, men då passade inte nr.plåten, fick åka m den i väskan. Ny beställs på mån. Fett 280 bakdäck tvingades på istället för 260. Vilja, våld o vaselin löser allt.

bild 3.PNG

TACK! HaM-Design.se!
Grymt jobb m packväskan. Tyvärr kom den inte på, fästena hade inte levererats, men det åtgärdas i veckan. Brände av 100 mil i helgen o lämnar in på första service ons.

bild 4.PNG

NAJS! En rejäl väska, ska rymma träningskläder, protteshakers o jag behöver inte åka m min "manpurse" heller.