BetterBodies teamdag

Då var det dags, åkte upp o checkade in på Elite Plaza fre kväll o lördagen började m gemensam träning för dom som ville. Det var längesedan jag tränade fm, kände mig ursvag, hade bara hunnit äta frukost lite tidigare o en proteindrink precis innan.
Träningen började kl. 12 men det kändes tidigt. Tog sovmorgon vilket var ett stort misstag, var trött hela dagen, det är onödigt att slappna av.
På hotellfrukosten stod jag i kö för att göra våfflor, tänkte ladda på m grädde o sylt inför passet. En dam framför o när det blev min tur kommer en liten japansk (tror jag) gubbe o nästan tacklar bort mig. Han ser bräcklig ut o är så fräck att jag får ett skrattanfall, tar ostmackor m marmelad istället.

bild 1.JPG

Vi tränar på Delta, riktigt skönt gym o Dimman är så översvallande, jag har halva hans kyl m proteindrinkar i väskan efteråt.

bild 2.JPG

Allt går igen. Erika har årets kollektion, mina kläder har minst 15 år på nacken. Vi väntar på taxi till Delta, är dödstrött men Dimman bjöd på ett par Celcius så det rättade till sig.

bild 3.JPG

På kvällen tävlade vi i matlagning på restaurang Kalori. 3 lag m 8 pers i varje skulle göra en 3-rätters meny. Jag, Jannika "Hyper" o Samer Dawood gjorde varmrätten i lag 3.
Självklart vann vi (dukningen iallafall, enda lager m kandelaber o som Lillafrugan säger; "störts stake vinner").