Min purse!

Nu är vi igång m bilskjuvningspass inför nya inspelningar av Gladiatorerna (om man får vara med igen), på lör är det fystester. Produktionsbolaget o TV4 vill testa att vi håller formen o viktigast av allt; inte har skador som vi mörkar.
Jag kan inte påminna mig om att ha spelat in en enda säsong utan att mörka minst en skada, hemligheten är att fortsätta mörka den genom hela inspelningen istället för att ligga hos kiropraktorerna o lipa.
Tog Nattas Saab som stått still hela sommaren, den rullade gött trögt, o sprang bakom. Som vanligt var det en vänlig själ som stannade o erbjöd sin hjälp, folk tar för givet att bilen är trasig. Jag o Niklas "Izor" började skjuvabil redan säsong 2 av första inspelningarna av Gladiatorerna, 2001, grym mjölksyreträning.

bild 1.JPG

Mjölksyra gör ONT! Kass kondition, illamående resten av dagen.

bild 2.JPG

Insidan av min packväska! Killarna på Lugnets MC missbedömde nog min körstil när dom monterade väskan. Ska ringa o få den lagad samt uppflyttad. Det är lite trixigt att lägga en MC m 280 bakhjul i kurvor. Först bryter man o inget händer men när däcket ställer sig på kanten faller hojen fritt mot asfalten, tar lite tid att vänja sig vid.

bild 3.JPG

Tränade på 22 i Tibro m Robban igår. Han lånade en hoj av mig, bästa hojhösten ävvärr

bild 4.JPG

Kvällen tillbringades m städ på 22 i Töreboda o Tibro.