Premiär

Efter kommunbesök på 22 i Töreboda igår, åt jag Rotarylunch i Tibro o sedan träffade jag Rajje på CL-fitness, vi tittade på en lokal som är intressant för en ev etablering o gjorde studiebesök på den redan befintliga träningsanläggningen i staden.
Sedan träffade jag upp kidsen från jobbet på 22 i Tibro o tränade innan vi åkte på premiären av en ny bilfirma i Skövde.

bild 1.JPG

Rejäl anläggning, kostade visst 69 mille att bygga o invigningen var även den påkostad m artister, mat o dryck.

bild 2.JPG

Pernilla uppträdde, superproffsig trots aningen stel publik. Slutade med att konferencieren, ngn Kurre, hockeylegend, drog upp mig på scen o sedan stod jag där o stammade en stund. Vi snackade lite om fångarna på fortet, där Pernilla o jag var i samma lag. En av ungdomarna sa till personalen; "undrar om Roddy blir svettig nu?" Lustigt hur väl dom små liven känner en, svetten rann längst ryggraden, otroligt obekvämt.
Efter badet nu är det företagsfrukost på Gym 22 i Töreboda, 35 anmälda, kul men stressigt.
Även roligt att det lossnat i Töreboda o strömmar till medlemmar. I Tibro har vi nog 1000 st. lagom till 1-års jubileet i december, ett par nya medlemmar varje dag tillkommer även där o ca 50 st medlemmar har redan förbokat medlemskap i Crossfitgymmet vi öppnar i nov. I Töreboda är det ca 300 medlemmar o målet är 500 st i februari. I dec, efter Gladiatorinspelningarna, inviger vi vår spinning o gruppträningslokal, som är mkt efterlängtad i Töreboda.