ALLT är förlåtet!

Glöm allt jag skrev i min tillfälliga (?) sinnesförvirring! Helt omöjligt att sura när hemresan såg ut såhär! Fint väder, flyt i körningen o hastighetsmätarnålen ur bild… 11 hojar som vrålar sig mot Sverige genom Europa i perfekt harmoni är rena endorfinkicken!

bild 3.PNG
bild 4.PNG

Depåstopp var 20e mil ca, ett par av hojarna hade lite mindre tank o jag ville äta ofta så det passade mig bra.

bild 1.JPG

Fullbokat på nattfärjan men jag hittade en egen hytt bakom gardinen i ett fönster. Lade ut den bilden på FB o fick skäll av Mats Jägrot (gammal sjöman) på jobbet, "det heter inte fönster, det heter ventil". J-vla meschersmitter!

bild 5.PNG

Väl hemma infann sig paniken omgående! Hade tagit med kläder för morgonpromenader, men det skulle krävts en grinig Rottweiler i hasorna för att motivera mig att lämna tältet, i ösregn, på morgonen.
Väl hemma körde jag igång veckan m bröst o axelträning. Därefter 2 aerobicpass, Boxersice o BodyCombat, idag är d fredag o jag har fortfarande ont i kroppen….

bild 2.PNG

Idag ska jag till Ikea o handla lite grejor till gymmen, först träna armar m Robban på Endorfin. Ikväll ska Pelle misshandla mig o imorgon ska jag utbilda instruktörerna på Hälsostudion i Skara i pugilism samt köra hoj. Blir minst 40 mil om vädret inte ballar ur, har kört nog i regn för i år….

Skickat från min iPhone