Största rädslan på scenen!

Heeej!

Många som undrat, Vad är din största rädsla på scenen, vad är det värsta som kan hända?

Det många tror är att man inte prickar sin top form när det väl är scendags. Dock inte det jag är rädd för, för jag vet jag har min coach vid min sida som har koll på min form sen dag 1 till sekunden innan scen.
Min största fruktan är Poseringen!

Gott folk, öva posering.Kan aldrig bli för mycket poseringsträning!
Sitter inte poseringen är du inte 100% komplett fast du har den finaste skulpturen.

Min morgon börjar med poseringsträning framför spegeln 5-10 minuter och min kväll slutar med poseringsträning 5-10 minuter.
Tips är att börja med att kolla i spegeln hela tiden när du poserar. När du börjar känna dig bekväm, kolla neråt/stäng ögonen, sätt poseringen sen kolla i spegeln ifall det ser bra ut. För kom ihåg väl på scenen finns ingen spegeln utan ett gäng människor som kollar på just dig!

Vad man bör tänka på i Men’s Physique
Första steget du intar scenen är minst lika viktig som när du är vänd mot domarna. Inta scenen med att direkt spänna magen och obliquerna, domarna är på jakt direkt! Dock ska det se naturligt ut och inte överdrivet. Var glad och lägg ett leende samt hälsa på domarna vid först steget.
Frontpose ska du tänka på att spänna magen, ut med latsen, brösta upp dig och breda ut dig med axlarna. Allt detta utan att det ska gå över till CBB pose, det ska flyta och se naturligt ut.
Sidopose handlar mycket om att du ska få en smal midja samtidigt som du bredar upp överkroppen ( axlarna ). Tänka på att spänna obliquerna, twista överkroppen samt breda ut axlarna samtidigt som du spänner åt bröstet lite lätt.
Backpose Här handlar det mest om att du ska breda ut latsen så du blir så smal nedertill som möjligt. Kom ihåg, det ska inte bli en lat spread, nerdömning förekommer! Allt ska se naturligt och avslappnat ut. Här föredras det är att man lutar sig en aning bak då domarna sitter nedanför dig.

Därför är det väldigt viktigt att ni övar, övar, övar och övar! Ifall du står jämnsidigt med en liknande fysik som dig på scen så vinner givetvis den med bäst posering.

God kväll och fortsätt öva, I will :)!!

Ett inlägg delat av @shahin.nejad