Touchdown Grekland!

Nu är jag och coachen Josef Balevasi äntligen framme i Nafplio, Grekland! Varit en oerhört lång resa där vi först tog taxi till Arlanda 02,00 för att checka in vårt bagage 03,00 och därefter tog vi första flyget till Kiev, Ukraina. Lite ovänat välkommande då vi ursprungligen är från mellanöstern men allt gick bra och 2h senare tog vi flyget till Aten, Grekland.
Ca. 13.30 anlände vi till flygplatsen för att hämta vårt bagage. Josefs bagage hittade vi direkt men just mitt fick jag inte syn på! Efter 30 minuters väntan var det bara ett par bagage kvar på bandet där ett utav dem var plastat, de hade plastat runt mitt bagage, orsaken till varför jag inte såg det var mitt. Men tanken som räknas, vi fick vårat bagage till slut.
Ca. 14.30 tog vi bussen mot Atens stora busshållplats där vi återigen hade otur med trafiken, tog oss hela 2 timmar! När vi väl kom fram hade vi missat vår buss och vi hade verkligen inte tålamodet för att vänta 1h till nästa så blev det vi egentligen skulle göra i förstahand, ta taxi! Slutade med att vi kom fram runt 19.00 tiden, hela 15 timmars resande!
Vi slängde in grejerna i hotellrummet för att gå runt lite i staden i jakt på ett gym,supermarket och bli bekant i området.
Nu är vi någorlunda utvilade och redo att ge det sista inför tävlingen, 8 dagar ut!!
Skriv gärna i kommentaren/DM på instagram om det är något ni undrar över eller vill se i staden :)!

Ett inlägg delat av @shahin.nejad