Fredag…

 
Det har varit en kort arbetsvecka då jag kom hem från fitnessresan i tisdags. Skönt!! Mitt skulderblad har varit helt ok. Men jag hade självklart sett till att ha en tid bokad hos Jocke på Kirofys i onsdags för förebyggande behandling.
Under hela semestern har skulderbladet varit bra. Jocke fixade till det innan jag åkte. TACK Jocke!! Du är bäst!
 

Kan inte skryta nog om denna super kiropraktor

Idag när jag kom hem från jobbet låg nya BODY i brevlådan blir lika glad varje månad. Roligaste posten man kan få.

Oktober upplagan

Vi har idag varit och firat min bror som fyller år. En slät kopp kaffe blev det till mig medans alla andra åt chokladkladdkaka och kakor. Men jag väntar till i morgon då ätar-dagen infinner sig.
På söndag kommer jag åka en sväng till Västerås för att träffa Fredrik och kolla formen efter min träningsresa. Har lite panik som sagt. Men det får han garanterat bot på.
 
Har även beställt kläder från Better Bodies idag så nu väntar jag på ett paket från TNC Sports Nutrition AB

Butiken ligger i Sundsvall och är värd ett besök när man kommer dit, lika så Sundsvalls bästa gym är värt ett besök Ironworks Ett gym med klass

Denna vecka har jag slarvat med morgoncardio. Kroppen har behövt vila. Jag har trots det hunnit med några pass på gymmet. Igår körde jag axlar och det var riktigt bra pass och det känns i dag.
Idag blev det ryggen som mosades och magen som fick göra sig till känna
I morgon blir det cardio och sen vila resten av dagen. För att kör lite bröst på söndag på Ironsport. Har jag tur så träffar jag även Frida Bålefalk där också
Nu ska jag snart krypa till kojs.
Ha en underbar helg
Kram och Kärlek
Sussi