Rekreationsdag

Vaknade med riktigt stumma och värkande ben idag efter gårdagens pass med Arne. Ett grymt framsida benpass med lite annat tänk och aha upplevelser. Massa benspark och då menar jag massor knäböj, utfallssteg (lite annorlunda än jag gjort tidigare, men klart bra mycket bättre) samt ännu mer övningar.
Roligt att köra med Arne då han ger så mycket information och tänk bakom varje övning. Bävar dock till i morgon då mina ben lär kännas än mer.
Hamnade i soffan med benen i högläge direkt när jag kom hem, orkade inte resa mig på ett bra tag… helt slut med andra ord.

Dagen till ära med värkande ben så passade det då hur bra som helst med en rekreationsdag/spadag på Sturebadet. Jag fick ett presentkort av mina kära föräldrar i julklapp ”en spadag för två” på Sturebadet. Eftersom jag är en lycklig singel så kunde jag välja fritt vem jag ville ta med mig. Det var ett enkelt val, Åsa min fina vän som alltid ställer upp i vått och torrt ,inte bara hon utan hennes fantastiska man också. (men han fick stanna hemma). Jag hämtade henne vid 09,00 i morse och åkte in till stora staden.
Vi checkade in kl 10.15 och checkade ut 19.15, så ja en heldag med total avkoppling. Ingen stress på långa vägar.
Två träningspass hann vi med, Aschtangayoga och ett ryggpass på gymmet.
Det första vi gjorde när vi kom var att byta om till morgonrock och bikini, tog oss en kaffe innan vi satte oss i hydromassagepoolen. LYX!!
När vi suttit där en stund var det dags för dagens första pass, Aschtangayoga. Det var en upplevelse i sig, andas, stretcha, andas och håll…. välbehövligt för denna stela kropp
Sen var det dags för lunch, en härlig räksallad. Riktigt, riktig smarrig.

Det blev en riktig långlunch då vi pratade massor och myste av omgivningen. Sen var det dags för ett gympass, ryggen fick nu sin beskära del. Gymmet var i stort sett tomt på människor, men bra maskiner och redskap för att få till ett bra pass.
Vi gick sen och duschade och fortsatte mysa runt i morgonrocken, köpte oss lite spa produkter och gjorde ansiktsmask och bodyscrub, så nu är man len som en barnrumpa. Vi tog oss tid att lägga oss o aromarummet, ett varmt rum på 38 grader och med en härlig doft av lavendel. Där kan jag säga att jag tvärslockna. Så nere i varv som jag var då. Det tog bara någon minut innan jag sov. Så underbart skönt.
När vi spat klart så insåg vi att vi hade varit där i 9 timmar, inte konstigt att jag vara nere i varv. Vi gjorde i ordning oss och gick till Von du Ville på Norrmalmstorg och åt en god avslutande middag. Spägris med sparris och lökpuré tog jag och Grillad kyckling med barbecue tog Åsa.
Riktig gott och bra avslutning på en helt underbar dag

Nu har jag hamnat åter i soffan, trött men samtidigt skönt avkopplad. Kommer nog sova som en liten bebis i natt.
Detta har varit en av de skönaste och bästa dagarna på mycket länge.
Tack mamma och pappa för denna kulklapp den var verkligen guld värd