Jag v/s vågen – recept

Denna våg, den har följt mig och min önskan hela tiden till nu en vecka tillbaka. Den har stått still ett tag och nu så har den velat öka vikten. En smärre panikkänsla infinner sig i mig. Men som tur är så har jag min coach Arne som lugnar mig och ger mig olika infallsvinklar på varför det är som det är.
Jag har även varit väldigt trött i veckan, sömn har det varit för lite av men har haft förmånen att kunna ligga och sova på jobbet på lunchen. Det har varit en räddning.
Somnar nästan i bilen på väg till jobbet varje morgon.
Att gå upp kl 04,00 och gå ut på en timmes promenad är inga som helst problem. Men att sätta sig i bilen kl 06,15 och åka till jobbet är rena döden. Jag har kaffe med mig i bilen för att kunna hålla mig vaken. Det är verkligen en pina fram till lunch att orka hålla sig vaken.

Idag fick jag äta lite mer kolhydrater både till lunch, mellanmål och middag vilket gjorde att jag hade en helt annan energi och ork på gymmet. Träffade Gerry på bästa #Gumsegym när jag kom dit i dag och han var inte sen att haka på ett axel/bröstpass. Vi fick till ett riktigt bra pass med bra kontakt och härlig energi.

Tack Gerry för bra pepp
Vader och axlar är något som prioriteras, så dessa muskler kör jag varje dag med lite olika övningar från dag till dag.
I går körde jag vader i benpressen vilket jag tycker är riktigt skönt.

Något som har kommit och blivit min favorit som jag äter i stort sett varje dag och gärna flera gånger om dagen är äggvitekaka. Det består av ren äggvita som jag smaksätter lite olika från dag till dag.
Jag brukar göra på 800g äggvita vilket blir 4 portioner för mig. Jag har under senare tiden smaksatt den dem lakritspulver och citronessens samt lite stevia. Jag häller allt i en form som rymmer 800g vispad äggvita. Gräddar sen i ugnen i 175grader ca 20 minuter.

Här serverar jag det med sötmandel, banan och riskaka.
Jag brukar även ha min favorit blåbär till detta.
Idag gjorde jag äggvitekaka med kanel och kardemumma som jag åt till kvällsmål tillsammans med blåbär. Riktigt gott.

Jag burkar äta detta till både mellanmål, frukost och kvällsmål, proteinrikt
I morgon så blir det dejt med Arne för mätning och posering. Jag hoppas verkligen att denna mätning trots att jag och vågen inte är sams blir bra. Efter våran dejt blir det att åka till Gävle med några vänner för att möta upp Uppsala gänget och hälsa på Inshape. Där blir det baksida ben och vader.

Nu ska jag gå och knyta mig för att få en ordentlig återhämtning. Matlådorna packade och träningsväskan riggad så allt är förberett in i minsta detalj Planering är A o O
Ha en underbar fredagvkäll
Kram och kärlek
Sussi