I´m just being me

Det är just så det är, jag är bara mig själv.
I helgen och idag har jag fått så mycket positiv energi så mycket kärlek och känt sådan empati och omtanke från många av mina vänner, bekanta och även helt för mig okända människor.
Jag vet inte vad jag egentligen har gjort mer än att bara vara JAG. Jag är en person som ger väldigt mycket och tycker om att ge. Jag ger utan att för den skull kräva något tillbaka. Skulle aldrig falla mig in att kräva något tillbaka eller kräva att någon skulle göra knut på sig själv för att vara mig till lags. Lika väl så gör jag heller inte knut på mig själv, utan det jag gör, det jag ger gör och ger jag för att jag kan, vill och det känns rätt.
Jag pratar om att vara sig själv, att gör något för någon annan för att det känns rätt och bra för mig själv just då i den stunden. Det kan handla om att baka en kaka, eller byta ett ord i telefon, sms eller bara få ge en stärkande kram.
Det började med att jag fick en överraskningspresent som stod på farstukvisten i veckan när jag kom hem från jobbet. Min underbara vän och frisör hade köpt en fin gåva till mig. Rörd till tårar öppnade jag paketet och fann där en underbar lykta.

Har även fått SMS och meddelanden på facebook. Ena överträffar det andra. Mina tårar rinner av glädje och för de ord som skrivs.
Delar med mig av några stycken av de meddelanden som jag fått..kan inte låta bli.. blir så glad och stolt.
” Åh du är så jäkla duktig Sussi! Fan det är inte många så kämpar så som du gör. Folk fattar ju inte att det blir svårare när man tappat en 20årings förmåga att bygga muskler haha! Men ville bara säga att jag tycker du blir bättre och bättre hela tiden, vilken jävla skillnad från förra året. Sen är du mamma också, haha kolla på dina bilder från lucia förra året. Inser du inte att alla skulle gissa fel på både din ålder och om du har barn?? Hela ansiktet strålar ungdom! Allt detta bara slog mig och jag kände att det är ju trevligare för dig om jag delar med mig! du är underbar Sussi, full av glädje och energi. Väljer du någon att dela ditt liv med så ska den människan skatta sig lycklig. Många kramar till dig fina du
”Tack för en välbehövlig stund med många bra insikter”
” tack snälla gulliga bästa du för att du är du”
”Tack för energi och styrka”
Detta är några av alla fina ord och meddelanden jag fått denna vecka. Rörd till tårar och känner mig så glad och varm i hjärtat. Att få denna energi från Er betyder så mycket.
Jag kan bara säga tack till alla som ger mig sådan energi, motivation, inspiration och kärlek.
Karma – Det man ger kommer tillbaka.