Trött dietande tjej & proteinvåfflor

Idag är jag riktigt trött. Känner mig sliten och fruktansvärt seg. Men ibland ska väl jag ha sådana dagar jag med.Orkade inte var social vare sig på jobbet eller på gymmet. Gjorde det jag skulle på jobbet men tankarna var totalt splittrade. På gymmet körde gick jag in i min bubbla med hörlurar på och körde mitt race. Hade ingen ork till att vara social och ”tjata” en massa.
Trött och hungrig samt väldigt sugen på våfflor dagen till ära så belönade jag mig med proteinvåfflor. Jag tog fram min Lifesumapp och påbörjade hopp knåpning av proteinvåffelrecept. För mig är det viktigt att jag får i mig rätt mängd protein, kolhydrater och fett. Vad jag sen stoppar i mig är egentligen oväsentligt. Om jag inte blir riktigt mätt så får jag skylla mig själv.
Men jag måste säga att jag lyckades riktigt bra med dessa våfflor. Inte frasiga men riktigt goda och smarriga samt mättande.
Proteinvåfflor med hallon och minikeso
receptet hittar ni här
Jag vill passa på att att rekommendera Er att testa nya BCAA från Better You, helt naturlig framställd.

Finns självklart att köpa på Gumse gym och på Väljglädje.se
Lite mer lyx som jag ätit i dag är mina proteinchokladbollar, har ni inte testat dem så gör det.. GRYMT GODA.

Jag använder PB2 i dem som är jordnötspulver, riktigt gott.

Något som jag också vill rekommendera är Forever Living Aloe Vera gel, vilken härlig dryck. Jag tar 6cl varje morgon i min morgon drink bestående av BCAA och bärboost. Aloe Vera hjälper verkligen magen att hållas i trim under dieten. Den rensar ut tarmarna och håller tarmarna mjuka vilket är super när man äter allt protein som jag äter under dieten. Om ni vill testa detta så kontakta mig så ska jag hjälpa Er att köpa hem en dunk. Jag vill inte vara utan den nu.
Glad mage är en skön mage

Nu måste jag gå och ta hand om disken och fixa mer matlådor innan jag somnar i soffan.
Ha en super kväll
Kram och kärlek
Sussi
Missa inte att använda rabattkod ”sussi10″ och få 10% rabatt på din beställning
www.stronger.se
z35W7z4v9z8w