Ett första inlägg.

Tja!
Jag heter Svenne Rådström och kommer från Åsele. Ett litet samhälle i Västerbottens inland. Arbetsledare till yrket på en verkstad inom metallindustrin.

Jag hade tänkt göra ett blogginlägg i veckan till att börja med tills jag blivit lite varmare i kläderna.
Styrketräning är en stor del av mitt liv och mina inlägg kommer till största del handla om det. Mellan 6-7 pass i veckan kör jag på gymmet. En knäskada satte stopp för min fotbollskarriär. Både korsband och ledband slets av och en jobbig rehabilitering följde. Men det läkte aldrig ordentligt så jag fick lägga fotbollsskorna på hyllan. Där och då klev styrketräningen in i bilden. Till en början var det inte så seriöst, men med tiden kände jag att detta var nåt jag ville satsa på.
Har haft hjälp av olika online coacher utan att känna mig nöjd med resultatet. Men när jag började jobba med Rookie Westin kändes det rätt redan från början. Jag blev en del av Team Boxen Umeå och vi satte upp ett tydligt mål att jobba mot -debut i Men’s Physique på Luciapokalen 2016.
Det slutade med en åttonde plats och en riktigt boost för självförtroendet. Jag gillade dietlivet med fasta rutiner och hård disciplin. Det blir fler tävlingar i framtiden.
2017 blir det dock igen. Jag kommer enbart att jobba med att bygga så mycket jag kan.
Vi hörs!
//Svenne

20170206_174259.png

Med min coach Rookie Westin.
IMG_20161130_202852.jpg

Från min debut på Luciapokalen.