Händelserika dagar

Jag slutade lite tidigare från jobbet i onsdags och började resan mot Stockholm. Körde hyrbil då jag inte riktigt litar på min egen bil. Första stopp var Sundsvall där jag skulle hämta upp Andreas som kom med tåg från Umeå.
Vi höll ett bra tempo och vid 23:00 var vi framme hos vår vän Fredrik och hans fru Patricia om vi skulle bo hos. Vi kände oss ganska slitna och somnade på en gång.
Torsdagen började med frukost innan jag och Andreas begav oss in till Sats i Vällingby centrum. Det blev ett lyckat ryggpass ned lite biceps som avslutning.
Vi gjorde oss i ordning och åkte in till Mall Of Scandinavia för lite shopping och lunch. Caliente är en spansk tapas restaurang som vi verkligen kan rekommendera. Vi åt en fantastiskt god mixtallrik med oxfilé, kyckling och räkor.
Vi kände oss nöjda med lunchen och våra inköp. Nu var det dags att ladda upp inför kvällens konsert på Friends Arena med Guns N Roses. Vi åt middag med Fredrik  på Caliente (så klart) innan jag och Andreas begav oss mot arenan.
Tänk att jag äntligen skulle få se mina första idoler efter så många år. Guns N Roses var bandet som banade vägen för mitt intresse för tatueringar och hårdrock. Min allra första cd var deras Use Your Illusion. Jag hade innan den köpt Appetite For Destruction på kassetband.
I tre timmar höll gubbarna på scenen ett otroligt högt tempo. Den energin smittade av sig på hela arenan som sjöng med och följde bandets alla rörelser. Det var med ett leende på läpparna jag somnade sent på kvällen.
På fredagen blev det lite sovmorgon. Vi mötte upp Fredrik på stan och åt lunch innan vi knappade in Gymmet Stockholm på gps:en. Bröst och triceps på lite mer än en timme innan vi hoppade in i bilen och körde norrut.
22:00 lämnade jag av Andreas i Umeå och körde vidare mot Åsele. Strax innan 24:00 blev jag in i lägenheten.

På lördag blev det utflykt till Danielssons ko&co i Avasjö med Matilda och hennes systrar. Vi köpte lokalproducerat kött, mjöl och lite annat smått och gott.
Eftermiddagen spenderades i Hälla hos Matildas moster och hennes man.
Det har varit en händelserik vecka. Söndagen spenderas i soffan. Imorgon måndag påbörjas sista arbetsveckan innan fem veckors semester.

nocco.jpg

Hade en kylbox full med Nocco i bilen.
lunch.jpg

Lunch på Caliente. Oxfilé, kyckling och räkor.
lunch2.jpg

Nöjd kille.
jacka.JPG

Jag köpte en tunn sommarjacka.
jacka2.JPG
pike.JPG

Pikétröja.
parfym2.JPG

En present till min kära sambo.
parfym.JPG
middag.jpg

Middag på Caliente. Jag beställde en ostbricka, charkbricka och friterad ost.
middag2.jpg
gnr.jpg

Friends Arena.
gnr2.jpg
gnr3.jpg

Laddade killar.
gnr4.jpg

Guns N´ Roses intar scenen.
gnr5.jpg

Fullsatt arena.
fredrika.jpg

Jag stannade till mellan Umeå och Åsele för att fota lite. Det var en riktigt varm och fin kväll.
avasjö.jpg

Danielssons Ko&Co har en fin gårdsbutik i Avasjö strax utanför Åsele.
avasjö2.jpg
avasjö3.jpg
matilda.jpg

Min kära sambo Matilda.
hälla.jpg

Det bjöds på gott fika i Hälla.