Vem är då denna "nobody"?

Go kväll!

Jag tänkte göra en kort sammanfattning om vem jag är. Jag ploppar bara upp här och ingen vet vem jag är så lite info vore väl trevligt 🙂

Therese Fagerlönn heter jag. 34 år och har 2 underbara barn, Nova 9 år och Alex 7 år. Jag är tillsammans med en man som gör varje dag till den bästa och han heter Rookie Westin. Många vet nog vem han är i denna fitnessbransch… Vi bor i Umeå och väntar på att vårt drömhus ska stå klart i Mars!

Idag driver jag en klädbutik och säljer träningskläder för tjejer. Vi är i starten och många bitar börjar falla på plats (ni kommer få läsa mer om butiken). Jag är även licensierad personlig tränare och jobbar mestadels även där med tjejer.

Jag kommer från nordligaste norr från ett samhälle vid namn Gällivare och där grundades mitt träningsintresse. Jag spelade Handboll och Fotboll från 7 års ålder tills jag flyttade till Umeå och bytte lagsporter mot gym. Däremot så var gymträningen inte ens i närheten av vad den är idag. Det var disco och det var för att bli smal tror jag. Idag besitter jag på en hel del kunskap och förståelse och syftet med träning är inte att vara smal. Jag minns tror det var 2012 när jag satt framför datorn och började mer och mer titta runt bland olika träningsbloggar istället för modebloggar, jag sa till mig själv ”När jag är 35 ska jag vara i mitt livs form”. Och ta mig tusan jag kommer hålla det 🙂

2013 väcktes nyfikenheten kring Bikinifitness och det var helt enkelt för att den fysiken tilltalar mig. Efter många om och men har ju nu bestämt mig för att göra en satsning mot scenen våren 2016.

Så följ mig gärna. Här kommer jag publicera mer bilder och text än vad jag gör på Instagram.

Kram!

12165518_10203494484361269_1909724880_o.jpg