Snart så!

En status update: Positiv o hoppfull! Min nack/ ryggskada blir bättre o bättre för varje dag, jag har sänkt dosen värktabletter o det värker inte lika mycket länge! så jag hoppas att den läkt ordentligt om nån vecka!

Fick tillåtelse av sjukgymnasten att träna, dock försiktigt o bara så det blir lite blodgenomströmning i musklerna. Så jag fortsätter min bana med mer konditionsträning än vanligt.. Har tappat kondisen nån stans i sommar för sa**n i gatan vad jobbigt det vart när jag kört mina cardiocirklar… Men men, den kommer tillbaka snart! Likaså träningsglädjen försvann nån stans i sommar när jag inte kunde träna som jag ville. Men den börjar komma tillbaks som tur är, o jag har fått acceptera att jag måste hitta annat träningssätt. Men det är bra att bryta mönstret ibland så jag e säker på att det blir kanon framöver när knopp o kropp vill samarbeta!

Motivationen tappade jag också nån stans på vägen i alla motgångar sista tiden. Men den börjar också smyga sig tillbaka så nu ska det bli ordning på Fru Svedbom igen!

Ska faktiskt bli riktigt kul närmsta tiden med annorlunda träning, en veckas detox för att rensa kroppen på skräp o sen nytt kostupplägg! Detoxen e ingen tråkig ”drick bara vätska variant” utan riktig mat fast man utesluter vissa livsmedel o äter bara ekologiskt. Återkommer med mer info när jag gjort den!

Så det känns som lite nystart nu för att hitta balans i livet o hitta träningsglädjen igen!! Skadefri o motiverad till tusen- snart så!!!!

image1.JPG