Prestation före form

Hej på er 🙂

Sitter här med magen full av proteinplättar och myser till pumpen som fortfarande sitter kvar sedan vårt sena kvällspass. Träningen går verkligen bra nu och jag fokuserar på att flytta fram mina gränser. Jag har varit alldeles för bekväm alldeles för länge. För att bli bättre än jag någonsin varit så måste jag göra saker jag aldrig förut gjort. Jag ska nå toppen och jag är villig att skratta, gråta och spy på vägen.

Min kropp mår bra av det ökade kcal intaget och hur platt min mage är känns faktiskt väldigt sekundärt just nu, it´s all about them gainz 😉 Jag skulle ljuga om jag sa att den totala balansen i kropp och psyke har infunnit sig, det har bara gått 10 dagar så jag tar det med ro. Jag vet i mitt hjärta att jag har tagit ett beslut som är bra för mig, så jag kan hantera den ångest som mellan varven smyger sig på.

Förutom träning så jobbar jag och Stefan hårt med en projekt som vi kommer att lansera inom de närmaste 2 månaderna. Det känns riktigt intressant och jag hoppas att jag snart kan berätta mer om det. Förutom det så är det mycket planering och fix inför Thailand. Kan knappt tro att det är sant, detta år byter jag snö och slask mot sol, bad och träning i underbara Thailand. Jag hoppas också hinna med en heldel dykning, något jag provade på för första gången under en semester tidigare i år. Vilken underbart orörd värld som existerar under ytan! Så otroligt vackert!

Det är lätt att få tunnelseende när man satsar hårt på något. Att glömma bort att se människor och att vara tacksam för hur otroligt lyckligt lottad man är i livet. Frisk och kry med underbar familj som alltid finns där. Det finns också en mängd människor som man stöter på varje dag som ger det lilla extra till en. Som alltid ser en och alltid hejar och säger några positiva ord. Jag vill ge en stor eloge till all personal på Ironworks gym i Sundsvall som alltid pushar och alltid möter upp sina gäster med ett leende. Tänk så otroligt många människor dessa herrar inspirerat genom åren. Jag hoppas att jag på samma sätt kan inspirera någon att ta nästa kliv i sin utveckling eller till att göra hälsosammare val i livet! Imorgon kommer jag att prata mer om hur jag tränar just nu och varför jag väljer att träna på det viset!

Tills vi hörs igen!

Stay stay fit 😉

kramar.

bild.PNG