Mitt första inlägg!

Hej kära medlemmar/följare!

Då har jag allså ”blivit med blogg”. Anledningen till att jag skapar denna blogg är för att jag gärna vill dela med mig om vad som händer på mitt gym och förhoppningsvis inspirera.

Ni kommer även få följa min resa som elitidrottare och gymägare. Jag har nu i flera års tid lagt det mesta av min tid på kroppsbyggning, träning och hälsa. Jag jobbar också som personlig tränare och hälsoinspiratör och hjälper många i min omgivning. -Jag vill att folk ska lyckas och nå sina drömmar precis som jag jagar mina såklart!

Som sagt så kommer bloggen bestå väldigt mycket om gymmet, kroppsbyggning, kost och hälsa men också övrig träning. Jag vill att denna blogg ska vara ett hjälpmedel för andra och inspirera men även kanske få en tankeställare om just livet.

Jag har aldrig gjort något sånt här tidigare att blogga. -Okej där ljög jag faktiskt! Jag bloggade förr för många årsen då det hette Skunk. Men det räknas väl inte egentligen? Dom ända sociala medierna jag använder idag är instgram och facebook. Snapchat är roligt men jag föredrar att använda insatgarms story-funktion. Överlag är instagram min favorit -”medie” just nu.
Jag kommer att vara ärlig och skriva direkt från mitt hjärta och från mina tankar men även dela med mig vad mina medlemmar tycker och tänker.
Första blogginlägget kräver väl också en första selfie kanske? Så ser ni vem jag är! 🙂

Titta även in på min hemsida;
[http://www.motalafitness.center ]

Jag tänkte att jag börjar här och kommer uppdatera bloggen så fort jag får tid och när det händer spännade saker.

Men vill du veta redan nu och är intresserad vad som händer kan du följa mig på instagram.

http://www.instagram.com/viktor_mfc/

eller mitt gym

http://www.instagram.com/motalafitnesscenter/

Ha det bäst så hörs vi snart igen![img=länk]

SITTANDEKEPS.jpg