Två legender, en boxningsmatch och gym livet

Hej kära medlemmar/följare!

-Som sagt denna vecka har vart väldigt händelserik på både gott och ont. Som dom flesta kanske redan vet men ni som inte vet så har 2 legendariska bodybuildare dött denna vecka på kort tid.
-Först Dallas ”Big Country” McCarver. Han slog igenom som 21-åring och skördade framgångar på den stora scenen. 2016 slutade han åtta i tävlingen ”Mr Olympia” – vilket är den största tävlingen du kan delta i som bodybuilder. 
Dallas McCarver blev 26 år gammal bara. Han är bland dom yngsta och starkaste bodybuildare jag känner till. -Enligt uppgifter hade han satt mat i halsen och kvävdes till döds. Så himla tragiskt!

-Jag hann uppleva och se honom live nere på Arnold Classic 2016 i Barcelona och jag minns mycket väl hur imponerad jag var när jag såg honom. Han var enorm och så ung -med den fysiken, så himla imponerande. Tips kolla in han på youtube, riktigt motiverande och inspirerande kille. -Det går även i ung ålder att bli framgångsrik och stor.

En annan stor legend som också har dött denna vecka är Rich Piana 46 år gammal. Han kollapsade i sitt hem för två veckor sedan och har legat i koma men gick tydligen inte rädda hans liv heller. Han är riktigt känd på sociala medier både instagram, youtube och var med nu senast i dokumentärfilmen Generation Iron 2. Hans kosttillskott och varumärke Rich Piana 5% nutrition har nog dom flesta kanske haft nån burk av hemma nån gång. -Jag har haft flera av hans produkter och jag minns mycket väl när han var sponsrad av mutant att man hade flera av dom produkterna också hemma i skafferiet (Mutant Mass under bulk) haha gamla goda tider. Han var ju en riktig mutant. -Vem har inte kollat på hans youtube klipp innan ett arm pass liksom? Big arms baby -BOOOM!! Tycker vi borde köra ett 8 timmars arm pass på gymmet snart till minne av Rich Piana för skoj skull.

Vågar du anta utmaningen?

IMG_0693.JPG

Dallas till vänster och Rich till höger

-Nu till det goda som har hänt istället!

–Vi har äntligen fått in Barebells kyl på gymmet och massa gott från deras sortiment. Varför vi valde att ta in dom är för att deras produkter håller hög standard, väldigt goda och det är företag som jag tycker verkar vara väldigt drivna, framåt och vet vad dom snackar om. Precis som vi på Motala Fitness Center sträva efter.
Så nu är det officiellt Nocco+Barebells =sant.

Det har varit några medlemmar som har frågat om vi kunde ta in rosa t-shirt, så vi fick in ett par på lagret, dock tog jag bara in tjej modeller men det skulle jag inte bara ha gjort för det spred sig fort och flera killar vart intresserade av att köpa en rosa t-shirt också. Det är nu på ingång.

Våra matlådor försätter att sälja bra på gymmet och medlemmar har även beställt hem för att ladda inför veckan som kommer. Många tycker det är väldigt smidigt att kunna äta en låda direkt efter gymmet eller ta med om man inte orkar eller hinner att göra det själv. Ni vet ju att kost/träning går hand i hand liksom. Igår var det cheatday (ätardag) för mig och kanske för många andra med, jag tänkte att jag skulle dela med mig av vad jag åt mitt i natten.
-Min cheatday börjar lördag och då är de ju efter 12 på fredag natten som jag får börja sen håller den i 24 timmar. Så denna natt vaknade jag upp och hade planerat i veckan att jag skulle fixa protein pannkakor med massa härligheter till.

Det vart succé kan jag lova haha! Se bild och recept lite längre ner!

IMG_0674.JPG

farligt goda
IMG_0712.JPG

Barebells kylen
IMG_0583.JPG

Madde visar stolt upp sin nya t-shirt
IMG_0705.JPG

RECEPTET:
– Protein pannkaka från Hälsa i Motala
– 6 skopor 120g protein pannkaka (Self Nutrition)
– 9 skopor vatten 450ml en skvätt kolsyrat om du har hemma
– 1 tsk bakpulver
– 1 ägg (extra protein hehe)
– Vispa ihop allt i 3 minuter, stek sen lätt i kokosolja (Holistic)
TOPPING;
– Hackad mandel
– Propud glass (jag tog vanilj)
– Sirap (kalori-fri) smak av karamell från Star Nutrition
– Färska jordgubbar/blåbär valfri mängd
– När du steker pannkakorna lägg dom färdiga på tallrik med folie över så länge, -håller värmen bättre och glassen ska ju smälta sen när du toppar pannkakorna med det, väldigt viktigt haha! Varför jag lägger en skvätt kolsyrat vatten och bakpulver i är för att jag vill få dom lite frasigare.
IMG_0727.JPG

våran säck på ute gymmet

-Inatt eller imorse var det också den mest omtalade boxningsmatchen på länge mellan Connor McGregor och Floyd Mayweather, som ni har märkt på gymmet med så har vi ju en boxningssäck som hänger ute och ni förstår kanske att jag är ett fan till just Connor McGregor tycker han är grym och en snubbe som verkligen inspirerar mig. Han vågar anta utamaningar och utmana sig själv i en sport där Floyd Mayweather är överlägsen, i mina ögon är det en riktig vinnare redan där. Visst Floyd är smart och kanske inte går in i en bur på UFC mot Connor men att man vågar gå utanför sin box är nåt jag gillar. Man måste våga testa och utmana sig själv det är då man även kan lära sig mer.

-Jag måste även berätta att dom här sista veckorna som kommer nu inför mina tävlingar kommer bli extremt tuffa så om jag är lite off eller i min ”egna värld på gymmet” är för jag kommer vara fullt fokuserad inför slutet nu. -Ja tror dom flesta av mina medlemmar/klienter förstår. Men ni som inte vet så ska jag nu tävla först på Tyngre Classic 6 den 15-16 september och min största satsning gör jag på SM i Västerås den 29-1 oktober. Jag har nu dietat i drygt 12 veckor om inte mer och hoppas att detta kommer visa på ett bra resultat.
Ni får inte glömma att boka biljetter och åka och heja på mig för erat stöd och support hjälper massor och jag hoppas kunna motivera och inspirera andra att det går om man bara vill!

Där har ni länk till tyngre;

http://butik.tyngre.se/Tyngre-Classic-VI

till SM;

https://www.tickster.com/sv/events/m8cv7tn52jzdpl
v/2017-09-29/sm-bodybuilding-and-fitness-2017

-Hoppas på att det var en intressant söndags läsning, och vill ni veta mera vad som händer så in och följ mig på instagram, min hemsida och våran Facebook sida såklart. -Nu laddar vi om för en ny vecka! Kötta!!