En GRYM medlem helt enkelt!

Hej kära medlemmar/följare!

Måste lyfta fram en av våra grymma medlemmar som ska köra nu i helgen på Tyngre. Hon är en av våra Team medlemmar och är hur duktig som helst, ni som inte har sett henne på gymmet eller vet vem det är -så kan jag säga så här, hon köttar hårt och får ihop de både med jobb, familj och träning på nåt sjukt sett. Bara det är hur imponerande som helst. En riktigt förebild för många kan jag lova. Denna människa sprider enorm stor glädje på gymmet som gör att man bara blir så sjukt glad att se henne där. Som sagt ni kan inte missa henne! (kan även avslöja att hon är en gammal lärare till mig också) -Nu håller vi tummarna för Madeleine Wallberg som kör all in för Team Motala fitness center i helgen!

Här är Maddes egna ord inför sin nästa tävling:

-Om två dagar är det dags.
När jag gjorde min andra tävling 2015 och inte placerade mig speciellt bra, var besvikelsen stor. Jag bestämde där och då att ge träningen minst ett år om jag skulle tävla igen.
Nu, två år senare, känner jag mig redo. Att få till min symmetri har varit mitt främsta mål, dvs bygga axlar och ben. Och förstås rumpa. Men vägen dit är lång. Många timmar på gymmet, cardio periodvis och full koll på maten. I kombination med heltidsjobb och familj med två unga barn, krävs det disciplin och engagemang. Sömnen har ju tyvärr varit min störst brist, för det blir inte många timmar kvar på dygnet när det är fullt ös.
Men att tävla är absolut det roligaste jag gjort! Varje träningspass har varit ett steg närmare och även de allra sämsta pass har ändå känts ok. Att tröttna finns bara inte.
Jag bestämde mig att köra Tyngre VI nu på hösten mest för att kunna dieta under sommaren och vila mycket mellan passen. Vanligtvis äter jag redan bra och har egentligen inte mycket att förändra i början av dieten. Den stora skillnaden är att jag är noggrannare med mängden och har färre ätardagar. Det roliga med tävling är ju att få se vad som gömmer sig under allt fluff och om man har lyckats bygga tillräckligt. De sista veckorna är otroligt spännande när fettet släpper och separationerna blir synliga. Otroligt fascinerande vad man kan göra med kroppen. Och nu är det bara två dagar kvar och massor att göra
Som tjej är det mycket som ska fixas; hår, make up, naglar, fransar, bikini och skor. När min bikini kom blev jag helt extatisk! Så vacker
Nu är det tömning och kroppen ska bli riktigt rippad. Så häftigt.
Next stop: Tyngre Classic VI, bodyfitness masters and senior +168cm
Kom o heja!!

Eller följ min insta;
https://www.instagram.com/madtoyra/

21744775_745625902310924_1920216630_o.jpg

Blivit många timmar nere på gymmet kan jag lova! 🙂

Bild tagen av Anna Wärn