Benträning vid knäproblem

Home Forums Allmänt om gymträning Benträning vid knäproblem

 • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #51685
  #125417

  Hej!

  Sökt forumet en stund nu utan större lycka. Jag har en del problem med mitt vänstra knä och har väldigt svårt att köra knäböj. Det är inget monsterproblem utan kan springa och så men just tunga djupa knäböj blir helt enkelt för mycket. Benpress är lite småjobbig också på tyngre vikter.

  Så min fråga är, vad ska jag köra istället? Känns som att jag blir kvar med bensparkar och vadträning. Vill ju inte att överkroppen ska sticka iväg allt för mycket, jag har redan jävligt små ben och vill verkligen hålla igång med dem. Kör just nu sittande och liggande benspark samt vadövningar, märker 0 resultat av det.

  Är det bara o lägga ner benträningen tills de känns bättre i knäet eller är det värt och försöka mala på med de övningar som går?

  Tack på förhand
  /Erik

  #125418

  Högreps i benpress o skit i knäböj kanske? :)

  #125419
  Ritchan wrote:
  Högreps i benpress o skit i knäböj kanske? :)

  Jo problemet är våran förbannat dåliga benpress på gymmet :) Tränar på jobbet och där har vi en plan benpress med fasta vikter, maxvikten är för lätt och går inte att hänga på mer :/

  Vadpressen är inge bra heller så funderar stark på att i Januari skaffa kort på något gym i stan och lägga benpasset där. Kanske ett klippkort då det är 1 gång i veckan som de gäller :)

  #125420

  Kör ett ben i taget bara så är det löst :)

  #125421

  lös knäproblemet med

  #125422

  Körde lite ben idag. Kändes inte helt bra i benpressen heller :/ Får nog gå och kolla upp knäet ändå (trodde det var någon övergående överansträngning). Körde benspark fram och bak samt vadpressar så blev litegrann iaf :)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.