Gym schema för mig!

Home Forums Allmänt om gymträning Gym schema för mig!

 • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #52059
  #126915

  Hej, Jag skulle behöva ett gym schema eftersom jag inte har något. Jag är 17 år (94) 185cm lång och väger 79kg. Har gymmat lite smått 2 gånger i veckan ibland tre. Men tagit pauser då och då. Men nu när skolan börjar så blev jag taggad på börja seriöst med att köra 4 gånger i veckan. Saker jag undrat är om jag ska köra alla muskler 1 gång i veckan eller om jag ska köra en muskelgrupp två gånger i veckan? Jag gymmar hemma så jag har bänkpress hantlar och denna [http://www.homegymmachines-us.com/body-solid-exm1500s-home-gym-machine/]

  [http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/gainer-pro]
  Även det tar jag efter jag gymmat. Då jag gymmade seriöst drack jag 3 stycken sånna om dagen för att öka min vikt men jag vet inte om jag behöver gå upp mer eller vad tycker ni?
  Aja skulle iaf uppskatta iaf någon kunde sätta ihop ett schema till mig så jag kan utöka min styrka. Jag vill gärna ha ett schema som ger mig muskelmassa och inte snygga muskler. 4dagars schema och skippa gärna ben pass.
  Tack på förhand

  #126916

  [http://www.muscleandstrength.com/workouts/main.html] där finns jätte många bra tränings program. bara kolla vad du vill ha. sedan räcker det nog med att köra en muskel grupp 1 gång per vecka eftersom att när du t.ex kör bröst får du också med triceps.

  Jag tycker du ska gå upp mer i vikt (muskler) jag är 95a, 16 år, 186cm+ och väger 86kg (nej jag är inte tjock alls!)

  Offtopic – går du på gymnasium i odenplan ?

  #126917

  Du behöver inte vara så kinkig på schema när du är så ung och kommer växa av i princip vad du än kör. Det finns så många scheman där ute, ta ett som täcker hela kroppen och kör på!

  Det är förbjudet att länka till kosttillskottsaffärer på forumet, sedan så behöver du inte gainer. Det är protein + socker… det räcker med proteinpulver, kolhydrater får du i dig via mat så som bröd, ris, pasta.

  Bara elitidrottare som har tätt mellan passen behöver kolhydratsstillskott

  #126918

  aaa okeej Hittade ett bra schema som jag kan använda :D

  Offtopic – Jaa det gör jag, hur visste du? :D

  #126919
  1sac wrote:
  aaa okeej Hittade ett bra schema som jag kan använda :D

  Offtopic – Jaa det gör jag, hur visste du? :D

  har skrivit ett besöks meddelande på din sida

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.