Marklyft Kritik

Home Forums Allmänt om gymträning Marklyft Kritik

 • This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #50802
  #121821

  Har just ersatt ett par ryggövningar med marklyft och det känns bra när jag gör dem. Men ge kritik om ni ser något på videon jag behöver förbättra!!

  [http://youtu.be/FLxZpmunMVo]

  #121822

  Det var lite svårt och se. Men jag skulle föreslå att du ställer dig närmre stången med benen. Så att smalbenen nuddar stången i startläget, om det är svårt så kan du prova stå lite bredare med benen. Du får då en lite mer vertikal position på ryggen.

  #121823

  hitta ländryggen. bli det tyngre vikt så kommer du att runda ryggen

  #121824

  Ska prova det att stå bredare och stången närmare smalbenen. Vilket är det bästa sättet att hitta ländryggen ? Det är bara köra med låga vikter tills ländryggen är mer tränat sen ge sig på de tyngre vikterna ? Det känns redigt gött i ryggen nu efter träningen igår så det tog nog var det skulle iaf .

  #121825

  Med ländryggen menar han att när du ökar vikterna så kommer du köra som en ostbåge. Du är på gränsen redan nu. Brösta upp dig mer, upp med blick

  #121826

  Okey perfekt då vet jag vad jag har att jobba på med tekniken och den ska vara nästintill perfekt innan jag börjar öka vikterna.

  #121827

  Här kommer en video och jag har förbättrat det som ni sa jag skulle förbättra. Hur tycker ni ryggen ser ut i lyften bättre sämre? Det är nedgången av lyften jag vet att jag behöver träna på. Men alla tips är välkommna :D

  Somsagt detta är teknikträning tills jag hittar tekniken rätt

  [http://youtu.be/4aagXDwv0Zg]

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.