Home › Forums › Kost och Näringslära › En Big Mac någon?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
31 mars, 2011 at 12:33 #61036Anonym anvandareMember31 mars, 2011 at 12:33 #385301Anonym anvandareMember
[http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic]
31 mars, 2011 at 19:11 #385302Anonym anvandareMemberShysst hållbarhet!
6 april, 2011 at 13:24 #385303Anonym anvandareMemberPs. Såg att de som ger ut podcasten Superhumanradio skaffat ett nytt husdjur, Burgie, han bor i en skokartong och kommer från närmsta Micky D´s, så det blir intressant att se om det verkligen stämmer att donkens burgare aldrig typ möglar etc.
9 april, 2011 at 13:23 #385304Anonym anvandareMemberverkar ju rätt stört om de verkligen trycker i så mycket skit i hamburgarna? o om de verkligen FÅR göra det?
Ja menar why? Köttet borde ju inte behöva va mer än kött,salt o peppar, o brödet är ju inget hokuspokus o göra heller?
Slår vad om att inom några år när nån läkare fått upp ögonen för de så är de bevisat att all skit i dedär burgarna är anledningen till all cancer…
Säger som Gustav Svensson ( i svenssonsvensson )
MÅR MAGEN BRA, MÅR MÄNNISKAN BRA!
11 april, 2011 at 08:44 #385305Anonym anvandareMemberTro inte på allt ni ser på Internet peoples.
11 april, 2011 at 09:39 #385306Anonym anvandareMemberPropaganda is the shit!
15 april, 2011 at 12:14 #385307Anonym anvandareMemberFunderar på att köpa en för att se om det verkligen är så illa även här hemma. Kanske ett hållbarhets test med Max, Burger King och Mc Donalds…
15 april, 2011 at 12:15 #385308Anonym anvandareMemberJohan Otterström wrote:Ps. Såg att de som ger ut podcasten Superhumanradio skaffat ett nytt husdjur, Burgie, han bor i en skokartong och kommer från närmsta Micky D´s, så det blir intressant att se om det verkligen stämmer att donkens burgare aldrig typ möglar etc.Burgie verkar må som ny fortfarande i alla fall..
17 april, 2011 at 21:04 #385309Anonym anvandareMemberJohan Otterström wrote:Funderar på att köpa en för att se om det verkligen är så illa även här hemma. Kanske ett hållbarhets test med Max, Burger King och Mc Donalds…Tror du själv verkligen att det är så illa?
17 april, 2011 at 21:51 #385310Anonym anvandareMemberMaod wrote:Tror du själv verkligen att det är så illa?Jag tror det är så men däremot vet jag inte om det är något som är så väldigt illa. Det är ju helt stick i stäv med vad som sker i mat naturligt men måste det vara farligt på något vis? Det vet vi ju inget om. Vi har ju genom historien konserverat mat och förlängt dess hållbarhet på alla möjliga sätt och vis men så fort man gör det genom att tillsätta ett ämne som är godkänt av EU (dvs E-märkt) så blir det skrämselpropaganda.
Jag känner också spontant att det är något som inte är som det borde men det måste inte vara det.
17 april, 2011 at 22:30 #385311Anonym anvandareMemberJohan Otterström wrote:[http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic]
Nej tack, tror jag håller mig till McD pommes istället
[http://www.youtube.com/watch?v=j-ljW5YEdao&NR=1]
18 april, 2011 at 00:05 #385312Anonym anvandareMemberDet handlar bara om fukt osv, har fått det förklarat för mig helt logiskt och det handlar inte så mkt om ”massa spooky kemikalier” i burgarna.
18 april, 2011 at 10:12 #385313Anonym anvandareMemberAlbin wrote:Det handlar bara om fukt osv, har fått det förklarat för mig helt logiskt och det handlar inte så mkt om ”massa spooky kemikalier” i burgarna.Jo, man kan ju tänka på beef jerky och skorpor… Fy fan va vidrigt onaturligt.
18 april, 2011 at 13:35 #385314Anonym anvandareMemberAlbin wrote:Det handlar bara om fukt osv, har fått det förklarat för mig helt logiskt och det handlar inte så mkt om ”massa spooky kemikalier” i burgarna.Om en burgare enligt storyn legat i sitt papper ett år i fickan på en jacka borde det väl ha funnits tillräckligt med fukt för att något skulle mögla!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.