Home › Forums › Kost och Näringslära › Skinkschnitzel ICA
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
29 september, 2010 at 17:24 #446531Anonym anvandareMember
Vet inte riktigt hur man ska fråga/förklara men jag provar ändå.
Köpte ”skinkschnitzel” i köttdisken på ICA Maxi. Det är alltså inte rullat i ströbröd eller så utan det är bara köttet.
Det enda jag får fram med näringsinnehåll är ”wienerschnitzel” men jag vet inte riktigt om det är detta köttet som används till det?
Det var kolhydrater med i näringsinformationen där, så det är inget snacka om att det är inkluderat ströbröd i den informationen.Någon som har någon koll på vad detta kan innehålla?
Det var skivat i 8-9 bitar, såg inte speciellt fett ut.
Bilden är för stor och orkar inte redigera :p men jag ger länk så ni vet vad jag menar.
[http://dl.dropbox.com/u/633395/IMG_0203.JPG]
29 september, 2010 at 17:24 #64422Anonym anvandareMember29 september, 2010 at 17:28 #446532Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:har för mig att det har liknande om inte nästan exakta näringsvärden som kyckling. men inget jag kan garanteraDet är min gissning också, försöker bara se om någon har mer exakt svar.
29 september, 2010 at 17:28 #446533Anonym anvandareMemberjag tror den har liknande värden som fläskkotlett utan fettrand.
Edit: Hittade värden för skinkschnitzel
107kcal
22g p
2,1g F
0g K29 september, 2010 at 17:30 #446534Anonym anvandareMemberdilldipparn wrote:jag tror den har liknande värden som fläskkotlett utan fettrand.Edit:
107kcal
22g p
2,1g F
0g KOk, låter ju utmärkt isåfall
29 september, 2010 at 17:31 #446535Anonym anvandareMemberbox4m wrote:Ok, låter ju utmärkt isåfallaa dom värdena stämmer för skinkschnitzel
mvh
29 september, 2010 at 17:32 #446536Anonym anvandareMemberÄkta wienerschnitzel är kalv, men om det är en ”schnitzel är det förmodligen som postat ovan fläskkött utan fettrand.
29 september, 2010 at 17:33 #446537Anonym anvandareMembermåste säga att jag har nog aldrig tillagad skinkschnitzel, men det lär väl vara som med de flesta andra kött, men lär vara godast genomstekt men inte för mkt förstås ?
29 september, 2010 at 17:33 #446538Anonym anvandareMemberGober wrote:Äkta wienerschnitzel är kalv, men om det är en ”schnitzel är det förmodligen som postat ovan fläskkött utan fettrand.länkade bild, det står griskött
29 september, 2010 at 17:35 #446539Anonym anvandareMemberbox4m wrote:länkade bild, det står grisköttSåg det nu, men det var detta jag svarade på
”Det enda jag får fram med näringsinnehåll är ”wienerschnitzel” men jag vet inte riktigt om det är detta köttet som används till det?”
29 september, 2010 at 18:06 #446540Anonym anvandareMemberOm du inte är rädd för lite extra kalorier så panera skiten. 1-2ägg vispa till lite, en skål med skorpmjöl och mjöl, blanda i paprikapulver, salt och peppar. doppa i ägget, doppa i paneringen, schhtek!
Vill du vara extra crazy dubbeldippar du
29 september, 2010 at 18:36 #446541Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:tänk kycklinggenomstekt men saftigt ^^
Jag ska alltså inte tänka rött kött, typ inga problem om det är mediumstekt eller mindre för mer saftighet, det bör genomstekas?
29 september, 2010 at 19:02 #446542Anonym anvandareMemberNågon som kan rekommendera kryddor?
29 september, 2010 at 19:21 #446543Anonym anvandareMemberGris SKA genomstekas annars kan du få problem
Vad har du att välja på? salt, peppar, paprika, chili, diverse örtkryddor.
29 september, 2010 at 21:05 #446544Anonym anvandareMemberSmakade gott iaf! Blev 400g!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.