Skinkschnitzel ICA

Home Forums Kost och Näringslära Skinkschnitzel ICA

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #446531

    Vet inte riktigt hur man ska fråga/förklara men jag provar ändå.

    Köpte ”skinkschnitzel” i köttdisken på ICA Maxi. Det är alltså inte rullat i ströbröd eller så utan det är bara köttet.

    Det enda jag får fram med näringsinnehåll är ”wienerschnitzel” men jag vet inte riktigt om det är detta köttet som används till det?
    Det var kolhydrater med i näringsinformationen där, så det är inget snacka om att det är inkluderat ströbröd i den informationen.

    Någon som har någon koll på vad detta kan innehålla?

    Det var skivat i 8-9 bitar, såg inte speciellt fett ut.

    Bilden är för stor och orkar inte redigera :p men jag ger länk så ni vet vad jag menar.

    [http://dl.dropbox.com/u/633395/IMG_0203.JPG]

    #64422
    #446532
    J.v.K wrote:
    har för mig att det har liknande om inte nästan exakta näringsvärden som kyckling. men inget jag kan garantera

    Det är min gissning också, försöker bara se om någon har mer exakt svar.

    #446533

    jag tror den har liknande värden som fläskkotlett utan fettrand.

    Edit: Hittade värden för skinkschnitzel

    107kcal
    22g p
    2,1g F
    0g K

    #446534
    dilldipparn wrote:
    jag tror den har liknande värden som fläskkotlett utan fettrand.

    Edit:

    107kcal
    22g p
    2,1g F
    0g K

    Ok, låter ju utmärkt isåfall

    #446535
    box4m wrote:
    Ok, låter ju utmärkt isåfall

    aa dom värdena stämmer för skinkschnitzel

    mvh

    #446536

    Äkta wienerschnitzel är kalv, men om det är en ”schnitzel är det förmodligen som postat ovan fläskkött utan fettrand.

    #446537

    måste säga att jag har nog aldrig tillagad skinkschnitzel, men det lär väl vara som med de flesta andra kött, men lär vara godast genomstekt men inte för mkt förstås ?

    #446538
    Gober wrote:
    Äkta wienerschnitzel är kalv, men om det är en ”schnitzel är det förmodligen som postat ovan fläskkött utan fettrand.

    länkade bild, det står griskött

    #446539
    box4m wrote:
    länkade bild, det står griskött

    Såg det nu, men det var detta jag svarade på

    ”Det enda jag får fram med näringsinnehåll är ”wienerschnitzel” men jag vet inte riktigt om det är detta köttet som används till det?”

    #446540

    Om du inte är rädd för lite extra kalorier så panera skiten. 1-2ägg vispa till lite, en skål med skorpmjöl och mjöl, blanda i paprikapulver, salt och peppar. doppa i ägget, doppa i paneringen, schhtek!

    Vill du vara extra crazy dubbeldippar du

    #446541
    J.v.K wrote:
    tänk kyckling :)

    genomstekt men saftigt ^^

    Jag ska alltså inte tänka rött kött, typ inga problem om det är mediumstekt eller mindre för mer saftighet, det bör genomstekas?

    #446542

    Någon som kan rekommendera kryddor? ;D

    #446543

    Gris SKA genomstekas annars kan du få problem ;)

    Vad har du att välja på? salt, peppar, paprika, chili, diverse örtkryddor.

    #446544

    Smakade gott iaf! Blev 400g!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.