Opererat ryggen men vill träna

Home Forums Skador och rehabilitering Opererat ryggen men vill träna

 • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #51604
  #125059

  Hej
  Har gjort en skoliosoperation för ungefär 9 månader sedan. Har ju inga smärtor och så nu och kan ju röra mig bra och sånt, men är ju stellagd i hela ryggen så att säga. Vet inte vad för typ av träning som skulle passa mig.

  Skulle väldigt gärna börja träna och få lite muskler, mest för viktuppgångssyfte. Nu siktar jag inte på att bli värsta muskelbyggaren heller, utan tänkte mer målet att man kunde gå upp en 10 kilo av att träna upp kroppen för just nu är jag på tok för smal. Kan absolut inte gå upp i vikt av att äta, har provat. Fastän det kanske skulle gå genom ett enormt näringsintag så har jag tyvärr inte aptiten för det och det skulle nog vara farligt.

  Har ni några tips och ideer på träning/övningar man kan göra hemma lite då och då, kanske en 4 gånger i veckan iallafall som är effektiv och inte allt för ”skadlig”? Tror ni man får tillräckligt med muskler om man kör kroppsövningar som armhävningar och liknande och ser till att man får i sig tillräckligt med protein/etc…? En grovbild av ett träningsschema hade inte suttit fel.

  :nod

  #125060

  testat marklyft? näämen pratat med en sjukgymnast?

  #125061

  Först av allt tycker jag att du ska rådgöra med din läkare innan du gör nått. Ryggen ska man vara rädd om!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.