Tävla om biljetter till den stora PT-dagen!

Home Forums Tävlingar och Events Tävla om biljetter till den stora PT-dagen!

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #51768
  #125738

  Luciapokalen.nu sätter fokus på de tävlande och allt som har med tävlingarna att göra, medan [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] presenterar det som händer på mässan. Här ett nyligt inlägg från [http://www.luciapokalen.nu/ Luciapokalen.nu]:

  Quote:
  Var med och tävla om gratis deltagande för två på den stora PT-dagen (värde 4.900 kr)! PT-dagen inleder Fitnessfestivalen 2011 redan fredag den 2 december med föreläsningar och workshops. För dig som är Personlig Tränare. Eller vill bli det. Så här gör du:

  1. Skriv något om ”PT-dagen, arrangerat av Strong Events, i samarbete med Fitnessfestivalen i Göteborg den 2-4 december”, länka till PT-dagen på [http://fitnessfestivalen.se/index.php?ID=62] på din Facebooksida, hemsida eller blogg.
  2. Maila länken till sidan där du lagt upp informationen till info@fitnessfestivalen.se senast den 25 november.
  Namnen på vinnarna av biljetter (inklusive lunch och nätverksmiddag) läggs ut på luciapokalen.nu och på [http://www.fitnessfestivalen.se/ Fitnessfestivalen.se] den 1 december. Arrangören delar även ut fyra fribiljetter till Fitnessfestivalen var (värde 600 kr) till fem övriga vinnare.

  En nyhet för 2011 under Fitnessfestivalen är [http://www.fitnessfestivalen.se/index.php?ID=62 PT-Dagen] fredagen den 2 december:

  • Nationella och internationella föreläsare med det senaste inom träning
  • Workshops hela dagen, där du tränar med de senaste redskapen från mässans sponsorer och utställare
  • Lunch, diplom och fri entré till Fitnessfestivalen hela helgen ingår i priset, samt fri entré till Festivalpartyt lördag den 3 december
  • Nätverksmiddag

  [http://www.ticnet.se/event/PT-dagen-biljetter/KOG1202A Köp din biljett till PT-dagen på ticnet.se], (nätverksmiddag ingår endast om du köper VIP-biljett). Mer information om föreläsare, program med mera finns [http://www.fitnessfestivalen.se/index.php?ID=62 på fitnessfestivalen.se].

  [http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/10/pt-dagen.pdf [img=http://www.luciapokalen.nu/wp-content/uploads/2011/10/pt-dagen-791×1024.png]]

  [http://feedproxy.google.com/~r/luciapokalengbg/~3/qViVNPgSRtc/ Läs hela inlägget i orginalformat på luciapokalen.nu…]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.