Rekommenderade produkter

Vi skulle vilja underkänna den slitna gamla frågan ”Behöver man verkligen kosttillskott?” Hur mycket av allt du konsumerar behöver du egentligen? Vad betyder det ens? Frågan du ska ställa dig är om det finns kosttillskott du kan ha nytta av, som kan göra det enklare praktiskt för dig att sköta din diet och snabba på dina resultat. Det finns många bra kosttillskott idag, med olika funktioner för olika behov och tillfällen.

 

BODY:s tips till dig som vill komma igång och få snabba resultat lyder: Håll det enkelt, se klart och satsa på det viktigaste. Protein, kreatin och några kritiska näringsämnen som det är vanligt att man som idrottare har nytta av, utgår stommen i den kosttillskottstrategi vi rekommenderar!

 

Body Science Whey 100% proteinpulver

Vassleprotein

Body Science Whey 100% – För ett högre dagligt proteinintag, enkelt och prisvärt.

 

Body Science Casein - Proteinpudding

Kasein

Body Science Casein – Proteinpulver som mättar vid diet och leder till långsammare utsöndring av aminosyror i blodet.

 

Body Science Milk & Oats Gainer och måltidsersättning

Gainer/Måltidsersättning

Body Science Milk & Oats – En mix av lättabsorberat protein och kolhydrater. Ta under eller efter träningspasset alternativt som mellanmål.

 

Body Science Creatine Monohydrate kreatintillskott

Kreatin

Body Science Creatine Monohydrate – Ökar kroppsvikt och styrka på ett pålitligt sätt. Prisvärt, säkert och effektivt.

 

Body Science Omega-3

Omega-3

Body Science Omega-3 – Tillskott med omega-3 förbättrar för de flesta balansen mellan fettsyror i kosten på ett sätt som förbättrar hälsa och kroppssammansättning.

 

Body Science Vitamin D3+K2 D-vitamin

Vitamin D

Body Science Vitamin D3+K2 – Upp till hälften av befolkningen i de nordiska länderna lider av otillräckliga vitamin D-nivåer vilket bromsar dina träningsresultat, din hälsa och ditt humör.

 

Body Science ZMA

ZMA

Body Science ZMA – Eliminerar brist på zink och magnesium, två viktiga mineraler för hormonnivåer, nervsystem och muskelfunktion. Zink och magnesium förloras från kroppen vid svettning och brist är mer regel än undantag hos de som tränar hårt.