Reply To: Alla hjärtans dag närmars sig..

Home Forums Repan Alla hjärtans dag närmars sig.. Reply To: Alla hjärtans dag närmars sig..

#911707
orbis wrote:
Väljer man tävlingssatsning framför tjejen kan man ju inte ett år senare komma och gnälla som en liten skolpojke över alla hjärtans dag, att man inte får några rosor.

Har tjejen dessutom valt att ställa det här ultimatumet pga. av att den tävlande personen fått en beteendeförändring som innefattar aggressivitet och totalkontroll i förhållandet så är det ju inte killens tävlingssatsning som ligger till grund för ultimatumet även om trådskaparen ger sken av att vara en ”hyvens kille”.

Hur mycket skit ska man ta innan det är berättigat att ställa ett ultimatum?

vart kommer beteende förändring å sånt in i bilden ? aggresivitet osv ? vem säger att han är sån ? jag kanske missat det inlägget eller nått.. men jag har då inte fått nån bild av att han skall vara aggresiv osv..

men jag tycker iaf.. har man en tjej som inte kan stötta äns val i livet så är den tjejen inget att ha,, en tjej är inte för alltid.. vilket minnen av olika tävlingar osv är..

hade jag haft en tjej som stält ett ultimatum till mig.. oavsätt om det är angående börja tävla, åka till irak osv osv så hade jag valt det jag känner.. för att det är mitt liv, kan inte hon stötta mitt val så passar vi inte ihop.

dock tycker jag det e lite små löjligt att lipa om det på nätet.. gör man sina val så får man ta konsekvenserna som en man,

ye ye… jag e nog fel person å ta sånna här diskusioner dock