Reply To: Alla hjärtans dag närmars sig..

Home Forums Repan Alla hjärtans dag närmars sig.. Reply To: Alla hjärtans dag närmars sig..

#911724
mr-cave wrote:
Tackar!
Blir till att köra lite hårdare på gymet å få ur det den vägen. :up:

¨
Blir samma sak för min del,, panga på rejält på gymmet..Gymmet är en terapi som heter duga!!!Var stark det kommer bättre dagar!!

Sheeba>Håller med dig fullständigt,, där har vi verkligen en överdrift,,men samtidigt tycker jag att man måste kunna se andra få rosor och uppskattning och glädjas för deras skull..Jag fick inte en ros under min skoltid, men så är det liksom,var förmodligen inte värd någon*asg*Men att stänga skolan är väl knappast ett bra alternativ, är verkligen ett sätt att förska fly det mentala problemet,bättre att ta tag i det o ”härdas”..
Kankse skulle strunta i den komersiella biten o inte ge pengar till handeln,utan ändra traditionen och ge blod denna dag istället..Och alla andra dagar under året också för den delen ..

Thess-> helt korrekt,hur skönt är de inte att slippa alla diskussioner,bråk och svartsjuka,,vi tar ut vår kärlek på gymet idag,,Tryck på dina buggar rejält idag,, så ska jag bryta ner fibrerna i pecsen:emo-thumb Så växer vi så det knackar,, det kallar jag riktig kärlek..Sen lite mmm är aldrig fel*asg*..Kram vännen