Reply To: Lasse Eriksson + BODY = Sant?

Home Forums BODY Magazine Lasse Eriksson + BODY = Sant? Reply To: Lasse Eriksson + BODY = Sant?

#911827
Alex Danielsson wrote:
Spontant – kom gärna med förslag på vilka du vill se i tidningen, Voldis. Jag lovar att göra vad jag kan för att möta det, eller ge dig anledning till varför så ännu ej skett. Men ingen av de atleter som ytterst jag valt att placera mellan pärmarna ska behöva utstå att deras förekomst däri blir ifrågasatt.

I sammanhanget är det ingen hemlighet att vi av flera skäl gillar Lasse skarpt. Dels är han rent fysiskt väl rustad, och som jag ser det, ännu långt ifrån att förverkliga sin tävlingsmässiga potential. Men han är dessutom en riktigt bra och varm människa. Så totalt sett är han en i mina ögon mycket bra profil, helt enkelt.

Och Martin – det är inte så att du åtminstone lite grann pratar i egen sak (jag har dina bilder liggande här, och de kommer publiceras inom kort)?

Mvh

Alex

Hej Alex,
jag undrar varför Pierre Chamoun inte dyker upp på nåt reportage i Body? Då jag efter att ha träffat Pierre på ett par tävlingar och frågat en massa som han snällt svarat på och på så sätt bestämt mig för att satsa på byggningen tycker han är en bra förebild. Han alltid är trevlig och hjälpsam, jag köper varje nummer av tidningen gång efter gång men blir besviken över att han inte ens nämns i en liten rad i presspytt…
Skulle jättegärna vilja ha ett svar på varför han inte dyker upp i tidningen?
Med hans meritlista och senaste prestationer så tycker jag personligen att det är en miss av Body att inte ha ett reportage med honom.

MVH
Johannes