Reply To: Resa utomlands

Home Forums Allmänt om gymträning Resa utomlands Reply To: Resa utomlands

#912148

haha jag var i tyskland över tygnet för någon vecka sedan och veckan därefter till frankrike över dagen. Jag fick riktig panik!! eftersom jag går på diet nu och man får inte ha vätska med sig på planet så var min enda utväg att ta med proteinpulver:p. Det givk ju bra men när man väl var i landet och skulle försöka få tag på så nyttig mjölk det bara gick så var det mer problem (jag kan inte dricka med vatten och i tyskland hade de bara 1,5% mjölk:) tyvärr fick det gå bra endå men maten gick inte alls bra då det inte fanns så mycket nyttigt där. I frankrike var det samma sak fast då hittade jag faktiskt en fettfri mjölk.

Det blev att tänka på mat under båda mina resor då jag var väldigt rädd att jag skulle missa något mellanmål eller liknande. Så jag är glad att jag är hemma nu;).

N4S wrote:
Tänkte bara fråga hur ni sköter eran kost när ni åker utomlands…eftersom jag är en rätt så seriös gymmare så vill ja gärna veta hur ja ska äta…hade inte precis tänkt mej att ta me gram våg och protein drickor och sånt haha…har ni några tips för en jäkel som mej?