Reply To: Roliga Skämt, vitsar mm !!

Home Forums Repan Roliga Skämt, vitsar mm !! Reply To: Roliga Skämt, vitsar mm !!

#912600

Hörde den här för ett par år sedan, hoppas att jag kommer ihåg den rätt.

Tre kvinnor hade dött och kommit upp till himmelen. När dom stod där vid porten kom en ängel fram till dom och sade:

– Välkomna till paradiset. Vi har bara en regel här, och det är att ni absolut inte får trampa på ankorna. Lycka till.

Kvinnorna tittade på varandra och ryckte på axlarna, det där ska väl inte vara så svårt? När dom väl kom in såg dom att hela paradiset var smockfullt med ankor! Det var ankor precis överallt.

Det gick några timmar sedan råkade en av kvinnorna trampa på en anka. Då uppenbarade sig två änglar som förde bort henne till den fulaste man hon någonsin sett, kedjade fast henne vid honom och sade:

– Du bröt mot vår enda regel. Som straff ska du sitta fastkedjad vid denna man i all oändlighet.

De andra två kvinnorna blev förskräckta och rörde sig nu ännu mer försiktigt än innan. Det tog några dagar sedan råkade till slut en av de två trampa på en anka. Än en gång uppenbarade sig änglarna och förde bort henne. Denna gång till en man som var så vidunderligt ful han fick den första att framstå som en drömprins.

Nu var den sista kvinnan helt förstörd. Hon gick så försiktigt att hon knappt kunde komma fram alls. Det tog dagar, veckor och till och med månader. Hon trampade inte på en enda anka. Sen helt plötsligt uppenbarade sig änglarna och förde bort henne. Hon tänkte protestera, men sen såg hon mannen hon skulle bli fastkedjad vid. Han var den vackraste person hon någonsit sett. Hon frågade änglarna:

– Åh, vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara man?

Mannen vände sig då mot henne och sade:

– Ingen aning, själv trampade jag på en ankjävel.