Reply To: Glitter och Rosa

Home Forums Repan Glitter och Rosa Reply To: Glitter och Rosa

#912669
Jeppe wrote:
”inte fått nåt gullipluttigt tillbaka” ?

Så länge man håller sig till konstruktiv kritik som man framför på ett artigt/vänligt/begåvat sätt så skulle inte jag ha några problem med det.

Vad är din defintion på sockersött btw ? Och hur sveper du in din kritik i det ?
Ge mig ett exempel…

Min poäng med ”nåt gullipluttigt tillbaka” är att jag försöker bemöter folk som jag blir bemött.

Jag håller med att konstruktiv kritik som framförs på ditt ovannämnda sätt är det mest ultimata. Men här fungerar vi olika, vissa måste få sig en riktig spark i ändan, deras motivationssätt. Andra tar det kanske fel om man bara går pang på och tar det för personligt.
Som jag nämnde har jag inga problem med raka rör, och det behöver inte vara kram hit eller kram dit. Men till de som jag känner att jag vill vara så är jag det.
Jag dör inte av någon är gullig mot mig, utan blir tvärtom glad. Sen kan jag oxå erkänna att jag är ”gulligare” nu än vad jag varit innan då jag fått en jävla massa skit för att jag varit så rak. Och med facit i hand så är det faktiskt mycket trevligare att lägga till en kram eller två. För MIG! :)

Vad gäller kritik från min sida, så har jag inte den kunskap eller erfarenhet att ge det inom detta område.
Men när jag ger det på jobb eller så, gör jag det på det sätt som personen i fråga hanterar bäst. Till en väldigt ödmjuk och försynt person fungerar det inte att säg rakt ut, pang på, utan man måste ta det lite lugnare. Som sagt, svårt att skriva ner allt man tänker utan att det blir fel…….