Foto: Johan Lim. Du behöver: 1 gul lök 1 vitlöksklyfta2 msk olivolja3 dl risottoris0,5 g saffran0,5 dl vitt vin1 tärning grönsaksbuljong5 dl vatten400 g fryst skaldjursmix 75 g strimlade sockerärter2 msk riven parmesanostsalt och peppar1 citron20 g dill Tillagning 1. Hacka gul lök och vitlök. 2. Hetta upp en fjärdedel av oljan i en stekpanna […]
![](https://www.body.se/wp-content/uploads/2018/09/YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjE0Nzk1Mjk7czoxOiJ3IjtpOjEwMjA7czoxOiJoIjtpOjY4MDtzOjE6ImMiO2k6MTtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImNhY2ZhMzNlZjg5MWM3MTRhMGMwNjM0NjQyZGEyOTA2ZWQ3MjMyNTQiO30=.jpeg)