BODY 407, maj

På omslaget ser ni powerduon MADICE. Skribent Linda Ericson har pumpat Helene Ice Ahlson och Madeleine Vall Beijner på de sicksackiga vägar som nu lett fram till att dessa två kraftpaket från helt olika världar nu slagit sina skallar ihop. Seth Janson knäppte som vanligt skitsnygga bilder och det tackar vi för!

Inga armar kan bli för stora och det är Keivan Gomanian ett levande bevis på! SKURK studio följde med på några supersets som vi lovar att du sent ska glömma – om du nu vågar prova dem!

Vilma Olsson böjer garanterat mer än du! Anders Eriksson har pratat med junioresset, vars styrkelyftssiffror är så stora att vi knappt klarar av att tänka på det, med våra egna siffror gäckandes i bakskallen. Men vad är väl en bal på slottet, när styrkelyfts-VM går av stapeln här i Sverige? Vi har specialen som ger dig all info du behöver för att följa den fetaste och tyngsta tävlingen i år!

Better Bodies Challenge ligger en bit bakom oss, men vi tror ändå att högupplösta bilder med böljande muskler, blingbling och hårsvall, ackompanjerat av Fredrik Ages synpunkter, är hett stoff.

Så här tar du dig an dina klienter för att de ska få resultat. Martin Brunnberg ger oss i detta nummer en riktigt väljobbad guide för dig med PT-kunder. Den riktar sig både till dig som redan är etablerad med behöver en nytändning och till dig som är ny eller funderar på PT-banan. För alla vill ju i slutändan ha nöjda kunder, eller hur?