Reply To: Old school – Amatör – Basövningar

Home Forums Dagböcker Old school – Amatör – Basövningar Reply To: Old school – Amatör – Basövningar

#207101

Tror du har en poäng. Många underskattar nog hur lång tid det tar att bygga muskler, om man inte är 18 år och hormonerna sprutar. Styrka verkar dock gå snabbare att bygga upp, tycker jag.

Du berör även en annan sak, ”vägen dit blir givande” vilket får mig att tänka på process-resultat. Som vuxen är vi ofta väldigt resultatorienterade. Men om man inte gillar processen, vägen till resultatet, är risken stor att man tröttnar, och så uteblir resultaten. Grejen med min träning är att jag verkligen gillar gymet, att ”lyfta skrot” etc. Är mycket förvånad över detta, och mina vänner skakar lite på huvudet. Kost är likadant, om man bara tittar på vågen så funkar det inte i längden, tror jag. Gillar man processen så kommer resultaten av sig självt lite lättare.

Kollar ofta din journal som är trevlig och inspirerande. Har faktiskt en fråga. Du verkar ha bra koll på kosttillskott. Jag använder vassle, som jag dricker efter varje pass och ibland drygar ut andra måltider med. Om jag nu skulle prova en PWO nån gång, vad skulle du rekommendera?