Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

Home Forums Seriösa träningsjournaler Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

#217369
LyftarBruden wrote:
I see, själv e jag som setgar med 5kgs upp. max 7,5kgs. Så för mig blir de enhel del reps å set. Jag kör skiten ur mig totalt i alla set! På något vis kommer jag upp på max vikter ändå, men visst skulle jag orka ÄNNU högre vikt ändå, vill jag verkligen upp på max 1or och nytt PB så kör jag ju såklart lite annorlunda.
Jag tänkte gå in i en högreps period nu, skönt att variera. Haha, hoppas du ens fröstår vad jag menar, jag tränar mina ben ”hopplöst” som endel säger, men å andra sidan e de min bästa kroppsdel:) folk vågar inte påpeka min benträning, dom vet väl att jag kan de. Värre har jag med triceps, donm jävlarna får man ju aldrig kontakt med nu för tiden

Aah, du kör ett pyramidupplägg då!

Körde det förr, men för min del fungerar en omvänd pyramid mycket bättre. Tar ut mig fullständigt i första arbetssetet och sen trappar jag ner. På så vis slipper jag transportsträckan upp till mina nya PB-vikter ;) men har ändå möjligheten att mata ur all energi som finns i musklerna.

Men har du bra ben så gör du ju något rätt, inte så mycket konstigare än så! :emo-thumb

Nu över till dagens pass, en underbar vän till mig tvingade mig nästan till gymmet genom mental psykologi. Och det är grymt uppskattat, iaf nu i efterhand.

BICEPS

Stångcurl
10*20kg
6*30kg
10*40kg
6*45kg
6*45kg

Enarms hammercurl i scottbräda
8*13,5kg
8*13,5kg
7*13,5kg

TRICEPS

Smalbänk
15*50kg
10*60kg
8*80kg
6*85kg
12*60kg

Repextensioner
Runt 10-12reps i 3 set på runt 50kg
Sedan Myo-reps på 40kg – 10-3-3-3-3-3

Stretchade hamstrings, ländrygg, arsle och bröstrygg sen fick det räcka. Just det ja, satt lite på en balansboll och velade med.

Underbar pump idag. Nu är det en tablettask Salta katten som ska ätas upp och snart käk! :up: