Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

Home Forums Seriösa träningsjournaler Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

#217662
Tommy Ivarsson wrote:
Nej, försöker träna på fastande mage så mycket som möjligt! Känner mig alltid sjukt pigg under morgontimmarna och med tanke på att jag käkar mycket sent på kvällarna så har jag garanterat välfyllda glykogendepåer under morgonen ;)

Det är förmodligen lite av en vanegrej, men jag gillar inte att träna med mat i magen. Känns mest som om det är något som är ivägen och stör där innanför fläskbältet..

Men prestationsskillnader mellan morgonträning eller senare finns inte, möjligtvis att jag brukar vara lite tröttare ju senare under dagen jag tränar men annars inget.

Ännu en lycklig jävel som klarar av att träna på morgonen. Själv fixar jag det inte, trots otaliga försök. Kroppen vill helt enkelt inte ta i på morgonen, förefaller det. Ska jag få något uträttat på ett gym så är det efter klockan 17:00. Egendomligt nog är det tvärtom rent intellektuellt: Tankeverksamheten är som bäst före klockan 12 på dagen.

Men jag har alltid varit avis på folk som kan stöka undan träningen redan i ottan och få mer tid över till annat på kvällstid.