Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

Home Forums Seriösa träningsjournaler Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

#217865
Jon Larsson wrote:
Bortsett från hela stå-på-scenen-prylen så kan man konstatera följande:

* Schysst jävla fysik.

* Metodisk och klok kille. Noggrann.

* Förvånansvärt o-fet på 90,7 kg. Good work!

* En fysik som kommer att hålla hela livet. Kan omöjligt tänka mig att du kommer att lägga ner träningen helt och radikalt byta spår. Vad du än gör med ditt liv så tror jag träningen kommer att finnas med i bakgrunden. (Eller förgrunden.)

* Ett ypperligt exempel på vad en bra hip-drive kan göra för ett marklyft. Mycket snyggt! :)

Tack Jon, mycket värmande ord :)

Är själv fårvånad över hur lite fläsk det blev upp till den här vikten. När jag vägde 77-78kg veckorna efter förra årets tävling så tänkte jag ju aldrig att jag 1 år senare skulle väga ytterligare 12-13kg mer utan att ha ökat enormt i fettprocent. Men det gick hyfsat bra kan man ju säga.

Nej, träningen kommer aldrig läggas ner, har ju gymmat i 10-11 år (dock inte alltid speciellt seriöst men ändå) och har absolut inga planer på att lägga ner träningen. Snarare utveckla och förfina den.

Olympiska lyft har just nu en liten plats i mitt hjärta och denna träningen tänker jag inte lägga ner i första taget.Min bålstyrka har förbättrats ordentligt senaste året tack vara marklyftande utan bälte samt OL-träningen.

En kompis som är pilatesinstruktör blev lite förvånad när jag ställde mig på en pilatesboll och kunde stå där och lattja med kettlebells och tyngre medicinbollar utan att ramla av. Hon va helt säker på att jag tränade med boll jämt, så det blev en liten bitchslap när jag berättade att jag aldrig stod på bollar utöver någon enstaka övning i veckan bara för att leka lite.

En utvecklad hipdrive har under ett år gjort att jag gått från 3*170kg till 4*215kg. Det är nice :emo-thumb

Magnus Larsson wrote:
Svulstiga lår, de går minsann inte av för hackor!

För bysten: testat 10×10?

Tack, problemet är att komma i kläder. Har spräckt alla mina jeans utom ett par som fortfarande är helt. Behöver en helt ny garderob.

Jo jag har testat GVT-upplägg med 10*10 för några år sedan. Kanske skulle köra det för latsen och se vad som händer :)