Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

Home Forums Seriösa träningsjournaler Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

#218223
Rasmus Kjellberg wrote:
Grymt bra i knäböjen! :worship:

Tack ska du ha! Får se hur det här känns imorgon :D

Ska iväg på kvällens fest om några timmar. Fram till dess blir det chillande och kanske lite pluggande. Går på praktik på måndag så jag kommer ha fullt upp under 4 veckor och sedan har vi tenta i Arbetsrätt direkt efter praktiken så det finns en risk att träningen kommer bli lite lidande framöver. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla igång :)

Har from nu inbokad akrobatikträning varje fredag och ska försöka få till något pass till i veckan med lite tur. Saknar en del färdigheter såsom rörlighet och finmotoriken i balansövningar men det kommer ;)

PS: Rolig anekdot – Igår ute på ett dansställe kom det fram en kille till mig och drog undan mig från folksamlingen. Han sa att det syntes att jag tränade och ville hux flux sälja steroider till mig :D
Aldrig har jag blivit så chockad över en så direkt fråga tidigare. Han körde någon reklamvisa om en biffig vän och lovade 5kg muskelmassa utan biverkningar på 1 månad osv osv… Givetvis tackade jag lite snällt nej till erbjudandet och påpekade att jag inte hade bråttom att bli stor, det får ta den tid det tar!