Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

Home Forums Seriösa träningsjournaler Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa Reply To: Tyngdlyftning, Akrobatik och Styrketräning kombinerat i en liten journa

#218445
Tommy Ivarsson wrote:
Nu sista året har vi läst bland annat arbetsrätt samt företagsekonomi. Detta för att då kunna få en liten hum om hur man gör när man startar eget. Intressanta kurser men ack så jobbiga. I företagsekonomin har vi nu gjort en fullständig affärsplan med marknadsundersökning, budget, kollar risker, bestämt en ledningsgrupp och gjort en organisationsanalys osv… Så i teorin har vi numera ett företag, dock kommer det ju inte startas upp i praktiken.

Aha, I see. Det finns ju (oftast) en bra orsak till varför man läser vissa kurser. Så även i det här fallet, trots att det faller utanför ramen för resten av din utbildning. :) Men det är aldrig fel att ha det gjort i alla fall. Men jag kan förstå att hela ämnet kan kännas väldigt abstrakt och dynamiskt. Det kan det göra även för mig, trots att det är ”mitt” område. :)

Anyhoo, kör du på som vanligt i gymmet är jag säker på att vi kommer få ta del av än värre, och brutalare, PBn framöver! :up: