Reply To: Kan en baddabilder bli längdhoppare?

Home Forums Dagböcker Kan en baddabilder bli längdhoppare? Reply To: Kan en baddabilder bli längdhoppare?

#218688

Jag vet inte exakt hur jag ska lägga upp detta än. Sedan tidigare planerar jag att börja dieta 1 maj, och försöka göra det bättre än tidigare. Detta blir första gången som jag både går på gym och har tillgång till ett protein jag kan äta mer än ett kilo av utan att bli trött på det (äggprotein men funderar på att testa en kaseinsort också).

Längdhopp känns väldigt somrigt och om det visar sig vara min bästa idrott just nu borde jag träna det just nu. Lyfta vikter är som sagt en fördel även då.

Har funderat på hur tekniken går till. Ovanligt nog använder jag höger fot som avstamp trots att jag är (rättså) högerhänt. Så det vet jag. Varför det är effektivare att springa under luftfärden har jag aldrig förstått. Men det är heller inte aktuellt. Det är tillräckligt intressant att fundera på om jag ska rotera runt högerbenet (avstampsbenet) och få fram det – eller liksom dra fram det. Sen blir det intressant att hur mina psoasmuskler reagerar på det – inte mina bästa muskler direkt. Förmodligen är det så att rotera fram benet aktiverar benets adduktorer istället!

Ja jag lär ju göra en video om träningen går bra.