Reply To: Hur lång tid klarar ni utan sötsaker eller skräpmat?

Home Forums Deff och fettminskning Hur lång tid klarar ni utan sötsaker eller skräpmat? Reply To: Hur lång tid klarar ni utan sötsaker eller skräpmat?

#218740
edamber wrote:
Sedan bara för att/om eddie vedder inte är världens muskelberg så kan han fortfarande veta mer än någon som är stor som ett hus. Se bara på Jay Cutler, han predikar bro science av rang, har helt fukkad form på många övningar etc.

Fast Jay Cutler har lyckats. Det är mer frågan om när man kan påstå precis vadsomhelst som blir så löjlig. ”Jag kan mer än alla endokrinologer om blodsockerreglering och hormoner för jag har ju större muskler än dom” är bara ett försök till ad hominen i brist på argument.

De flesta er igenom det, de andra har väl antagligen redan bestämt sig för vad de tycker och kommer alltid tycka så. :) Självklart vet byggare mer om byggning än mig, hur man deffar, tömmer sig, poserar etc. Men det ger en fortfarande inte legitimitet för att påstå precis vad som helst om mer ingående förklaringar om varför vissa saker sker och hur det ser ut på ett bredare plan än ”jag, här, nu”. I en diskussion måste man helt enkelt kunna skilja på vad och varför.